Σ. Τσιώλης: Να ανταποδώσω την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου

Ο Αχιλλέας Μπέος παρουσίασε το νέο προπονητή του Βόλου, Σάκη Τσιώλη, τονίζοντας σχετικά: «Ο Σάκης Τσιώλης είναι ένας προπονητής, με τον οποίο συνεργάστηκα όχι μόνο στον Ολυμπιακό Βόλου, αλλά και στον Πανιώνιο. Γνωρίζω τις ικανότητές του και ξέρω ότι λόγω χαρακτήρα έχει αδικηθεί. Γιατί πραγματικά, του άξιζε καλύτερη καριέρα και ιδιαίτερα μετά τον Ολυμπιακό Βόλου. Αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Πολλοί παράμετροι παίζουν ρόλο εκτός από την ικανότητα. Το μόνο σίγουρο είναι, ότι είναι ένας ικανός προπονητής, άξιος, γι’ αυτό και επιλέχθηκε. Έχουμε συνεργαστεί στο παρελθόν και ξέρει ο ένας τον άλλον. Θέλω να του ευχηθώ να είναι σιδερένιος και καλή επιτυχία. Είμαι σίγουρος, ότι με τον Σάκη Τσιώλη στον πάγκο του Βόλου έρχονται καλύτερες μέρες για το βολιώτικο ποδόσφαιρο».
Κατόπιν, ο Σάκης Τσιώλης αναφέρθηκε στους λόγους που είναι χαρούμενος που ανέλαβε προπονητής στην ομάδα του Βόλου. Αναλυτικά: «Υπάρχουν σήμερα δύο βασικοί λόγοι για να είμαι χαρούμενος. Ο πρώτος και σοβαρότερος λόγος, που αφορά εμένα και την οικογένειά μου, είναι ότι ξαναγυρίσω στη δουλειά. Ξαναγυρίζω στο ποδόσφαιρο, το οποίο υπηρετώ επί 40 χρόνια, με συνέπεια, αγάπη και πάθος. Ο δεύτερος λόγος είναι ότι γυρίζω σε μία πιο όμορφη πόλη, από ότι την άφησα πριν από εννέα χρόνια, βλέποντας πολύ γνωστά και αγαπητά πρόσωπα. Βεβαίως και δεν μπορώ να ξεγράψω από το μυαλό μου, όλες αυτές οι στιγμές που ζήσαμε, όπως προανέφερε ο δήμαρχος και από σήμερα, πρόεδρός μου. Ήταν για μένα μία παρακαταθήκη στην προπονητική μου καριέρα. Θέλω να του το πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς και βλέποντας σήμερα την παρουσία του εδώ, ως πρόεδρος και τους επιχειρηματίες που έχει δίπλα του, νιώθω ακόμα πιο πολύ πιεσμένος για να πετύχουμε. Θέλω να τον διαβεβαιώσω, ότι θα κάνουμε τα πάντα, τόσο με τον τεχνικό διευθυντή Άκη Πέτρου, τους συνεργάτες μου και κυρίως με τους ποδοσφαιριστές, για να τον κάνουμε ευτυχισμένο. Γιατί η εκτίμηση και η εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό μου θα πρέπει να ανταποδοθεί.
Υπάρχει ένα πλάνο πάνω στο οποίο θα βαδίσει η ομάδα. Όσον αφορά τη φιλοσοφία μου στο ποδόσφαιρο, λίγο-πολύ είναι γνωστή. Τα 40 χρόνια που είμαι στο ποδόσφαιρο, ως ποδοσφαιριστής και αργότερα ως προπονητής, έχουν το στίγμα τους. Φυσικά με την παρουσία του προέδρου Αχιλλέα Μπέου, αλλά και τη στελέχωση σε υψηλό επίπεδο, που έχει πλέον ο Βόλος, μας δίνει τη δυνατότητα να βλέπουμε πολύ περισσότερα πράγματα, πέρα από την παραμονή. Βέβαια όλα αυτά είναι στη θεωρία. Η πράξη είναι αυτή που θα μας δείξει στην πορεία, που μπορεί να φτάσει η ομάδα. Θέλω να πιστεύω, ότι ο στόχος που έχει βάλει ο πρόεδρος και η διοίκησή του, στον τέλος θα επιτευχθεί».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις