ΑΕΛ: Υπογράφει ο Τρούγιτς, προχωράει για Φιλίπ

Έχει ανεβάσει στροφές η ΑΕΛ μεταγραφικά. Ήδη έχει ολοκληρώσει πέντε μεταγραφές και προχωράει. Ο επόμενος που παίρνει σειρά να υπογράψει και στη συνέχεια να ανακοινωθεί είναι ο Νίκολα Τρούγιτς.
Η τελική συνάντηση για τον 28χρονο Σέρβο εξτρέμ θα γίνει σήμερα Σάββατο. Εάν δεν προκύψει κάποιο πρόβλημα της τελευταίας στιγμής, η μεταγραφή του θα ολοκληρωθεί. Οι συστάσεις που τον συνοδεύουν είναι αρκετά καλές, αν και όλα αποδεικνύονται στο χορτάρι.

Από εκεί και πέρα, προχωράει η περίπτωση του Ιοάν Φιλίπ. Μετά τους Γκαμπριέλ Τόρζε και Στελιάνο Φιλίπ οι Θεσσαλοί σκέφτονται να εντάξουν στο δυναμικό τους έναν ακόμη Ρουμάνο. Ο Φιλίπ πρόσφατα έμεινε ελεύθερος από την Ντιναμό Βουκουρεστίου. Εκεί την τελευταία διετία είχε 39 συμμετοχές και ένα γκολ. Μεταξύ άλλων έχει αγωνιστεί σε Βιτορούλ και Οτελούλ, με τις οποίες πανηγύρισε και δύο πρωταθλήματα (2017 και 2011 αντίστοιχα).

Σε περίπτωση που κλείσει και αυτή η μεταγραφή, δεν θα είναι η πρώτη φορά που ο 31χρονος αμυντικός χαφ θα αγωνιστεί εκτός της συνόρων της πατρίδας του. Το είχε κάνει και για μία διετία στο παρελθόν όταν πήγε στην Ουγγαρία για λογαριασμό της Ντέμπρετσεν.

Θεωρείται βέβαιο πως θα χρειαστούν κάποιες προσθήκες ακόμη. Ωστόσο, δεδομένων των συνθηκών οι «βυσσινί» έχουν προχωρήσει αρκετά μεταγραφικά, ενώ πάντα περιμένουν και τις εξελίξεις στον Ολυμπιακό. Υπενθυμίζεται πως στη συμφωνία για την πώληση του Όγκμουντουρ Κρίστινσον ήταν να πάρουν και δύο δανεικούς.