Στην αγορά του εξωτερικού κινείται ο Ολυμπιακός Β. για “δεκάρι”

Η διοίκηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου συνεχίζει τις κινήσεις για την ενίσχυση του ρόστερ, μετά τις ανανεώσεις συμβολαίων, αν και αναμένεται να ανανεωθεί επίσης η συνεργασία με τον Λόρι Κέρη και ίσως με έναν ή δύο ακόμη ποδοσφαιριστές. Θυμίζουμε, πως έχει ανακοινωθεί μέχρι στιγμής η απόκτηση του Παντελή Ριζογιάννη και του κεντρικού αμυντικού Μιχάλη Γιαννίτση, δύο ποδοσφαιριστών που γνωρίζει πολύ καλά ο Περικλής Αμανατίδης, καθώς συνεργάστηκε μαζί τους τη χρονιά που ολοκληρώθηκε στα Τρίκαλα, πανηγυρίζοντας την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Φούτμπολ Λιγκ. Επίσης, προχωρημένες είναι οι συζητήσεις με τον στόπερ Χρήστο Κουκόλη, ο οποίος πέρυσι αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ 2 με τη Δόξα Δράμας.
Οι ιθύνοντες του Ολυμπιακού εξετάζουν αρκετές περιπτώσεις από την ελληνική, αλλά και την ξένη ποδοσφαιρική αγορά. Για τη θέση του επιτελικού μέσου είναι πολύ πιθανό να αποκτηθεί ξένος ποδοσφαιριστής, από την αγορά της Ισπανίας, ενώ ξένος πιθανότατα θα είναι και ο σέντερ φορ, που θα αποκτηθεί ως βασικός.
Όσον αφορά τον Ιάσονα Παπαδημητρίου, ο 26χρονος Βολιώτης επιθετικός έχει συμφωνήσει σε όλα με τους «ερυθρόλευκους» και απομένει να ανακοινωθεί και επίσημα η απόκτησή του.
Ο Ολυμπιακός θα αποκτήσει έναν ακόμη δυναμικό αμυντικό μέσο, με τις συζητήσεις με Έλληνα ποδοσφαιριστή να είναι σε προχωρημένο στάδιο. Επίσης, γίνονται κινήσεις για να έρθει στην ομάδα αξιόλογος και έμπειρος τερματοφύλακας, με «γεμάτες» χρονιές τα τελευταία χρόνια, προκειμένου μαζί με τον Γκενάντι Ξενοδόχοφ να αποτελέσουν ένα δυνατό δίδυμο.
Ο Περικλής Αμανατίδης βρίσκεται σε καθημερινή επαφή με τον τεχνικό διευθυντή Θωμά Μακρή και τον μεγαλομέτοχο Ευριπίδη Τσιμπανάκο, για θέματα που αφορούν τον σχεδιασμό του ρόστερ.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις