Στην τελική επιλογή συμμετοχής στα αγωνιστικά τμήματα του Παναθηναϊκού μαθητής- αθλητής της ΑΠΟΒ

Στην τελική επιλογή επάνδρωσης της Κ11 της Ακαδημίας του Παναθηναϊκού θα συμμετάσχει ο νεαρός μαθητής Πανταζής Αλέξανδρος, αθλητής της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Βόλου.
Η ανακοίνωση:
Η διοίκηση, οι προπονητές καθώς και όλοι οι μαθητές- αθλητές της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Βόλου συγχαίρουν τον νεαρό μαθητή – αθλητή του συλλόγου μας Πανταζή Αλέξανδρο όπου μετά απο camp αθλητών από τις μικτές ομάδες του Δικτύου Σχολών PSS, θα συμμετάσχει στην τελική επιλογή επάνδρωσης της Κ11 των τμημάτων της Ακαδημίας της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για την νέα αθλητική- ποδοσφαιρική περίοδο .

Πιο αναλυτικά ο αθλητής του συλλόγου μας συμμετείχε σε ένα τριήμερο camp στο Βελεστίνο 26-28/6 ( camp των σχολών του Παναθηναϊκού ) και σε αλλο ένα camp στο Μουζάκι 3-5/7 ( των μικτών ομάδων του δικτύου ). Ο νεαρός μαθητής- αθλητής της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Βόλου, Πανταζής Αλέξανδρος ακολουθώντας πιστά την φιλοσοφία του συλλόγου άφησε θετικές εντυπώσεις με το ήθος, την συμπεριφορά του αλλά και την αγωνιστική του απόδοση στους προπονητές του δικτύου του ΠΑΟ, στην τελική φάση που πραγματοποιήθηκε στο Μουζάκι με την συμμετοχή παιδιών από όλη την Ελλάδα υπό την αιγίδα του Δικτύου Σχολών του Παναθηναϊκού. Επίσης πολύ σύντομα θα βρεθεί στις εγκαταστάσεις της Ακαδημίας του Παναθηναϊκού όπου θα συμμετέχει στις προπονήσεις των αγωνιστικών τμημάτων της Κ11 του συλλόγου της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου.

Τέλος η Α.ΠΟ.Β. συμπληρώνοντας φέτος 24 χρόνια παρουσίας στον χώρο του αθλητισμού και συγκεκριμένα του παιδικού ποδοσφαίρου, συνεχίζει με μοναδικό στόχο την εξασφάλιση της ψυχικής και σωματικής υγείας των μαθητών- αθλητών της όπου αποτελούν σημαντικά εφόδια που θα τους βοηθήσουν για ένα καλύτερο μέλλον

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις