Με Γκουγκούδη στην Κρήτη ο Ολυμπιακός Β. (η αποστολή)

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των παικτών του Ολυμπιακού, εν όψει της αυριανής αναμέτρησης με τον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο Στάδιο (15/11, 15.00). Στόχος του Ολυμπιακού είναι να αποσπάσει την πρώτη νίκη μακριά από το Βόλο, που θα τον φέρει ψηλά στη βαθμολογία και σε απόσταση βολής από…

…τους πρωτοπόρους.

Μετά το τέλος της σημερινής πρωινής προπόνησης ο Σούλης Παπαδόπουλος ανακοίνωσε τα ονόματα των 20 παικτών που συμπεριλήφθησαν στην αποστολή. Αυτοί είναι οι: Δασκαλάκης, Στρατηλάτης, Αρβανίτης, Γκουγκούδης, Διαμαντόπουλος, Ντεπέτρις, Ζέρης, Καραμανλής, Κεσίδης, Καρράς, Κυζιρίδης, Μπουτζίκος, Νάστος, Νικολιάς, Νικολόπουλος, Παναγιώτου, Σκοπελίτης, Τσιλιγκίρης, Χιντζίδης και Γουόρντεν.

Την τελευταία στιγμή εκτός αποστολής έμεινε ο Μοράν μετά από δική του επιθυμία λόγω κακής ψυχολογίας για οικογενειακό του θέμα. Ο Γκουγκούδης επιστέφει μετά τον τραυματισμό του, ενώ εκτός έμειναν οι τραυματίες Φερνάντες, Ντάσιος, ο ανέτοιμος Λεόν, ο τιμωρημένος Τσιάρας, καθώς και οι Χρυσοστομίδης και Αλαμάνης (ο τελευταίος θα ενισχύσει την ομάδα Νέων του Ολυμπιακού στο σημερινό παιχνίδι με τον Αγρ. Αστέρα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις