Κύμα αισιοδοξίας στον Άνθιμο Γαζή… και νέο ΔΣ

Μοιράσου το άρθρο
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Πραγματοποιήθηκε στις Μηλιές η γενική συνέλευση του Άνθιμου Γαζή. Πολύ μεγάλη ήταν η συμμετοχή των μελών του συλλόγου που έδωσε κύμα αισιοδοξίας σε όλους όσους προσπαθούν να κρατήσουν ζωντανό τον σύλλογο των Μηλεών, τον πρώτο ιδρυθέντα σύλλογο του Πηλίου.

Οι απαιτήσεις πιο συγκεκριμένες λόγω εποχής κορωνοιού και οι προσδοκίες ελαφρώς συγκρατημένες. Ο σύλλογος θα αγωνιστεί και φέτος στην Β’ τοπική θέλοντας να δημιουργήσει ένα ανταγωνιστικό σύνολο και μέσα από την ομαδική δουλειά και από ένα υγιές και ευχάριστο περιβάλλον, να αναδειχθούν αθλητές και το αθλητικό πνεύμα να μεταδοθεί στους νέους της περιοχής.

Πολλοί παλιοί παράγοντες, παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές, ντόπιοι επιχειρηματίες αλλά το σημαντικότερο αρκετοί νέοι έδωσαν το παρών στην Γενική συνέλευση, δείχνοντας έμπρακτα στήριξη και συμπαράσταση στο κάλεσμα της απελθούσας διοίκησης. Το μήνυμα που δόθηκε από την γενική συνέλευση και από τα μέλη του συλλόγου ήταν ενωτικό και η σύμπραξη και το άνοιγμα κυρίως στο ντόπιο στοιχείο μόνο θετικά αποτελέσματα μπορεί να φέρει στον σύλλογο και στην περιοχή.

Η νεοεκλεγμένη  διοίκηση πιάνει δουλειά και ελπίζει πλέον σε μεγαλύτερες επιτυχίες αφού την στήριξη δήλωσαν μέσω των εκπροσώπων τους και οι τοπικοί Φορείς και ο Δήμος Νοτίου Πηλίου. Πιο συγκεκριμένα το «παρών» έδωσαν ο Δήμαρχος Νοτίου Πηλίου κ. Μιτζικός Μιχάλης, ο αντιδήμαρχος Νοτίου Πηλίου κ. Διανέλλος Απόστολος, ο τ.αντιδήμαρχος κ.Νασιόπουλος Ευάγγελος, ο πρόεδρος του Τοπικού των Μηλεών κ. Παπαδημητρίου Δημήτριος. Όλοι τους παλιοί ποδοσφαιριστές του συλλόγου ενώ έδειξαν να πιστεύουν σε αυτή τη νέα προσπάθεια, ευχήθηκαν δύναμη στο νέο Δ.Σ και επιβεβαίωσαν την πολύτιμη στήριξη τους στον ιστορικό σύλλογο των Μηλεών.

Κατόπιν των αρχαιρεσιών και την εκλογή των νέων μελών,  το νέο Δ.Σ  συγκροτήθηκε σε σώμα.

Πρόεδρος: Παναγιώτου Απόστολος, Αντιπρόεδρος Α’: Γιαννιός Πανταζής, Αντιπρόεδρος Β’: Αλλαιμπέου Έντι, Γεν.Γραμματέας: Κωστάκης Γεώργιος, Ταμίας: Λαμπαδάρης Κώστας, Ειδ. Γραμματέας: Αλεξίου Νικόλαος, Σύμβουλος: Σακελλαρίου Κων/νος.

*την Τρίτη 28/7 και ώρα 20.00 είναι προγραμματισμένο το δεύτερο διοικητικό συμβούλιο όπου θα τεθεί το θέμα του σχεδιασμού και η συμφωνία με προπονητή, ενώ αρχές Αυγούστου η νέα διοίκηση θα παραθέσει δείπνο στους ποδοσφαιριστές του συλλόγου για γνωριμία και για συζήτηση για την νέα χρονιά.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις