Στο ΕΑΚ στις 10/8 η “πρώτη” του Ολυμπιακού Βόλου

«Κλείδωσε» η ημερομηνία της πρώτης συγκέντρωσης των παικτών του Ολυμπιακού Βόλου, ενόψει της νέας χρονιάς. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι «ερυθρόλευκοι» θα κάνουν την πρώτη προπόνηση την Δευτέρα 10 Αυγούστου και όπως όλα δείχνουν η συγκέντρωση θα γίνει στο ΕΑΚ Βόλου.
Στο γήπεδο όπου είχε γίνει και η «πρώτη» της ομάδας πριν δύο χρόνια, πάλι με προπονητή τον Περικλή Αμανατίδη, την περίοδο που ο Ολυμπιακός κέρδισε την άνοδο από τη Γ’ Εθνική στη Φούτμπολ Λιγκ. Με τη διαφορά ότι τότε η πρώτη συγκέντρωση της ομάδας είχε γίνει στον προαύλιο χώρο του ΕΑΚ, λόγω των έργων που είχε εξαγγείλει η δημοτική αρχή στο στάδιο.
Για μία εβδομάδα οι προπονήσεις θα γίνονται στο Βόλο ή στην ευρύτερη περιοχή της Μαγνησίας, μέχρι η ομάδα να μεταβεί στο Καρπενήσι για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Θυμίζουμε πως ο Ολυμπιακός θα μείνει στην Ευρυτανία μία εβδομάδα, μέχρι τις 24 Αυγούστου, με την ομάδα να επιστρέφει στη βάση της και να δίνει το πρώτο φιλικό με αντίπαλο την Παναχαϊκή. Η ομάδα της Πάτρας θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της στην Πορταριά.
Με την επιστροφή τους από το Καρπενήσι οι «ερυθρόλευκοι» θα μπορούν να χρησιμοποιούν για την προετοιμασία τους το γήπεδο που δημιουργείται στον Άγιο Γεώργιο Βελεστίνου, το οποίο μέχρι τότε θα είναι έτοιμο προς χρήση.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις