Άλλη ταυτότητα και δυναμική αποκτά ο Βόλος

Είναι γεγονός, πως ο Βόλος, πλέον, αποκτά άλλη ταυτότητα και δυναμική, από τη στιγμή που ηγείται της ΠΑΕ ο δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, ενώ το Δ.Σ. απαρτίζεται, ως επί το πλείστον, από Βολιώτες πετυχημένους επιχειρηματίες.
Η διοίκηση Πρωτοδικείου παραλαμβάνει μια ομάδα που είχε μια πετυχημένη χρονιά φέτος, στην παρθενική της συμμετοχή στη Σούπερ Λιγκ και θα επιδιώξει ο Βόλος να ενισχυθεί, προκειμένου τη νέα αγωνιστική περίοδο να παρουσιαστεί πιο δυνατός.
Όπως ανέφερε ο Αχιλλέας Μπέος, ο δρόμος δεν θα είναι στρωμένος με ροδοπέταλα. Θα υπάρξουν δυσκολίες, καθώς τα πράγματα και στο ποδόσφαιρο είναι πλέον διαφορετικά, λόγω του κορωνοϊού, που μαστίζει όλο τον πλανήτη. Ο δήμαρχος Βόλου κάλεσε όλους τους υγιείς παράγοντες και φιλάθλους να στηρίξουν την προσπάθεια που επιχειρείται στο Βόλο και να αγκαλιάσουν το εγχείρημα.
Είναι σημαντικό για την ομάδα το γεγονός πως δεν υπάρχου οφειλές σε ΙΚΑ, δημόσιο και προς τρίτους, ενώ η ΠΑΕ έχει λαμβάνειν χρήματα από τη Nova για το τηλεοπτικό συμβόλαιο της χρονιάς που ολοκληρώθηκε. Η διοίκηση αισιοδοξεί, πως στο πλαίσιο της καλής συνεργασίας, να δοθούν τα χρήματα που οφείλονται στην ΠΑΕ από το συνδρομητικό κανάλι.
Μπορεί ο Βόλος να ξεκινά και τη νέα χρονιά με στόχο την άνετη παραμονή στη Σούπερ Λιγκ, ωστόσο, οι ιθύνοντες της ΠΑΕ τονίζουν, πως αν η προσπάθεια στηριχθεί από τον κόσμο, εύκολα ο Βόλος μπορεί να τερματίσει στην πρώτη εξάδα του πρωταθλήματος.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις