Σε φάση ολοκλήρωσης ο σχεδιασμός της Νίκης Βόλου – Ποιοι μένουν και ποιοι έρχονται – Στις 10 Αυγούστου η “πρώτη”

Μπορεί στη Νίκη Βόλου να φαίνεται πως δεν κινείται κάτι, όσον αφορά τον αγωνιστικό και οργανωτικό τομέα της ομάδας, όμως η αλήθεια είναι εκ διαμέτρου αντίθετη.

Στο κυανόλευκο στρατόπεδο ο σχεδιασμός, όχι μόνο έχει αρχίσει εδώ και πολύ καιρό αλλά βρίσκεται στο στάδιο της ολοκλήρωσης. Λίγα κομμάτια του παζλ λείπουν τόσο στο αγωνιστικό κομμάτι όσο και στο οργανωτικό.

Διοίκηση, προπονητής και τεχνικός διευθυντής έχουν αποφασίσει εδώ και καιρό για τους παίκτες που θα παραμείνουν από το υπάρχον ρόστερ και με το σύνολο, σχεδόν, αυτών υπάρχει ήδη συμφωνία.

Η Νίκη κινείται για να ενισχυθεί σε συγκεκριμένες θέσεις και σ’ αυτό το κομμάτι υπάρχουν προφορικές συμφωνίες με παίκτες, είτε Έλληνες, είτε ξένους. Το τεχνικό τιμ έχει αποφασίσει να υπάρξει ενίσχυση στα δύο άκρα της άμυνας, όπως και σ’ αυτή του στόπερ. Ο Αλιατίδης και ο Τσιμπούκας παραμένουν στην ομάδα και αναμένεται η προσθήκη ενός ή δύο ακόμη κεντρικών αμυντικών. Όσον αφορά τα άκρα, ο Κάρδαρης είναι πιθανόν να παραμείνει ενώ στη λίστα συνεχίζει να υπάρχει ο Σταύρος Παναγιώτου από τον Καραϊσκάκη.

Στον άξονα, δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η επιστροφή του Νέτι Μέτσε ενώ σίγουρα θα παραμείνει ο Μπιτσάκος. O Αποστόλης Τσιώλης κερδίζει επάξια φανέλα και για τη νέα σεζόν ενώ 99% θέση στο ρόστερ της επόμενης χρονιάς θα έχει ο Τζόρνταν Ντομίνγκεθ, ο οποίος αποτέλεσε μία από τις ευχάριστες εκπλήξεις της προηγούμενης σεζόν.

Όσον αφορά τους Κρουθ και Ροχάνο οι τελευταίες πληροφορίες του goalpost.gr, αναφέρουν πως οι παίκτες θα φοράνε τη φανέλα της Νίκης και την ερχόμενη αγωνιστική σεζόν.

Σ’ αυτό το ρόστερ θα πρέπει να προσθέσουμε και τους τρεις Αργεντινούς που όπως έχουμε γράψει αποκλειστικά, έχουν συμφωνήσει και αναμένονται στην Ελλάδα την πρώτη εβδομάδα του Αυγούστου, παίκτες που σύμφωνα με το βιογραφικό τους θα κάνουν τη διαφορά στην κατηγορία. Ο ένας αγωνίζεται είτε ως σέντερ φορ, είτε ως περιφερειακός κυνηγός, ενώ οι άλλοι δύο καλύπτουν τις θέσεις «6» και «8».

Επίσης, δεδομένο θα πρέπει να θεωρείται πως η περσινή φιλοσοφία του μικρού ρόστερ έχει μπει στο χρονοντούλαπο της ιστορίας, καθώς το πάθημα έγινε μάθημα. Ο Στάικος Βεργέτης θέλει ένα ρόστερ που ακόμη κι όταν η ομάδα έχει τραυματισμούς θα μπορεί να προπονηθεί ανεπηρέαστα. Αρκετοί, επίσης, είναι οι νεαροί παίκτες που θα πλαισιώσουν την ομάδα και θα διεκδικήσουν μία ευκαιρία να αγωνιστούν με τη φανέλα της Νίκης.

Στο οργανωτικό επίπεδο η Νίκη έχει ήδη κλείσει το ξενοδοχείο που θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της. Πρόκειται, για το ξενοδοχείο “Portaria Hotel” στο οποίο η κυανόλευκη αποστολή θα μεταβεί στις 24 Αυγούστου και θα επιστρέψει στη βάση της, στις 3 Σεπτεμβρίου.

Αρκετά είναι τα φιλικά που θα δώσει η βολιώτικη ομάδα. Σίγουρο είναι αυτό με αντίπαλο τα Τρίκαλα στις 20 Σεπτεμβρίου, χωρίς να είναι γνωστή η έδρα ακόμη.

Η πρώτη ανοιχτή προπόνηση της ομάδας κατά πάσα πιθανότητα θα πραγματοποιηθεί στο «Π. Μαγουλάς», στις 10 Αυγούστου.

Στον τομέα της στελέχωσης της ΠΑΕ η πρόσληψη του Ανδρέα Κικίλια στη θέση του Διευθυντή των γραφείων, έδωσε το στίγμα των επόμενων κινήσεων

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις