Σημαντική ενίσχυση με Τσάτσο για τον Γ.Σ. Αλμυρού

Επίσημα παίκτης του Γ.Σ. Αλμυρού είναι ο πολύπειρος Σωτήρης Τσάτσος. Ένας ποδοσφαιριστής με πλούσια καριέρα στα ελληνική γήπεδα, οποίος έχει αγωνιστεί και στην Ευρώπη με το Αιγάλεω.
Έχει φάει τα γήπεδα με το… κουτάλι και έρχεται στον ΓΣΑ με στόχο να βοηθήσει τους «κυανόλευκους» με την εμπειρία του να πετύχει τους στόχους που έχει θέσει. Αγωνίζεται στα χαφ και αναμένεται να προσδώσει δύναμη στη μεσαία γραμμή του Γ.Σ. Αλμυρού. Στην ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση αναφέρονται τα εξής: «Η διοίκηση του Γ.Σ. Αλμυρού ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον έμπειρο και πολυτάλαντο ποδοσφαιριστή Σωτήρη Τσάτσο. Κουβαλά μία πολύ σημαντική καριέρα, το αποκορύφωμα της οποίας ήταν οι πέντε ευρωπαϊκές συμμετοχές του με τη φανέλα του Αιγάλεω τη σεζόν 2004-05. Ξεκίνησε από τον Απόλλωνα Κρύας Βρύσης και συνέχισε σε Κασσάνδρα, Αγροτικό Αστέρα, Αιγάλεω, ΠΑΣ Γιάννινα, Απόλλωνα Καλαμαριάς, Βέροια, Μακεδονικό, Εθνικό Αστέρα, Χανιά, Ηρακλή Ψαχνών, Τρίκαλα, Κέρκυρα, Χανιά, Καλαμάτα, Τσικλητήρα Πύλου, Γιούχτα, ενώ η περσινή του χρονιά μοιράστηκε ανάμεσα σε Παλαιοχώρα στο τοπικό Χανίων και Παναιγιάλειο στο τοπικό Αχαΐας. Τον καλωσορίζουμε και τον ευχόμαστε να έχει υγεία και πολλές επιτυχίες».
Στο μεταξύ, σήμερα Δευτέρα στις 18.00 θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συγκέντρωση του Αλμυρού, ενόψει της νέας σεζόν στη Γ’ Εθνική. Οι παίκτες του Αλμυρού το διήμερο 28-29 Ιουλίου θα περάσουν από αιματολογικές εξετάσεις, ενώ την 1η Αυγούστου θα γίνουν εργομετρικές μετρήσεις.
Θυμίζουμε, πως μέχρι στιγμής η διοίκηση πέρα από τις ανανεώσεις ποδοσφαιριστών, πραγματοποίησε και τέσσερις μεταγραφές (Κοντοβάς, Καραλούλης, Νίκος Φλίγκος, Τσάτσος), ενώ η μεταγραφική ενίσχυση θα συνεχιστεί τις προσεχείς μέρες.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις