Ε. Τσιμπανάκος: Από τις ομάδες που θα πρωταγωνιστήσουν ο Ολυμπιακός Β.

Σήμερα Δευτέρα συνεδριάζει η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ και ένα από τα θέματα που θα την απασχολήσουν είναι και η αναδιάρθρωση των κατηγοριών.
Έχουμε τονίσει κατ’ επανάληψη πως οδεύουμε στη δημιουργία μιας Β’ Εθνικής κατηγορίας, η οποία θα προκύψει από τη συνένωση της Σούπερ Λιγκ 2 με τη Φούτμπολ Λιγκ, χωρισμένη σε δύο ομίλους.
Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, Ευριπίδης Τσιμπανάκος, μίλησε χθες στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ, με τον δημοσιογράφο Σπύρο Τσάμη να κάνει λόγο πως ο Ολυμπιακός Βόλου ήταν από τις ομάδες που πρωτοστάτησαν στο να δημιουργηθεί η Β’ Εθνική των δύο ομίλων. Ο κ. Τσιμπανάκος από την πλευρά του ανέφερε τα εξής: «Το σχετικό αίτημα και η πρόταση του Ολυμπιακού στάλθηκε στον πρόεδρο της Ένωσης Σούπερ Λιγκ 2-Φούτμπολ Λιγκ, Λεωνίδα Λεουτσάκο. Ο πρόεδρος της Ένωσης το προώθησε στους αρμόδιους φορείς και τον ευχαριστούμε γι’ αυτό, καθώς είναι ένας παράγοντας, ο οποίος επιθυμεί το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου. Κοιτάζει όλες τις ομάδες το ίδιο και στα μάτια. Είμαστε πολύ κοντά στη δημιουργία της Β’ Εθνικής των δύο ομίλων, ωστόσο, αρμόδια να πάρει την απόφαση είναι η ΕΠΟ. Όλες οι ομάδες περιμένουν να μάθουν σε ποια κατηγορία θα αγωνιστούν τη νέα αγωνιστική περίοδο.
Ο Ολυμπιακός Βόλου, όπως και αρκετές ομάδες πέρυσι, αδικήθηκαν από την αναδιάρθρωση-έκτρωμα του Βασιλειάδη, καθώς κέρδισαν την άνοδο μέσα στο γήπεδο και δεν ανέβηκαν, επί της ουσίας, κατηγορία. Ο Ολυμπιακός Βόλου με τη δυναμική που έχει, με το brand name και τον κόσμο του, θα είναι από τις ομάδες που θα πρωταγωνιστήσουν τη νέα χρονιά. Συνεχίζουμε ταπεινά, με βάση τον προγραμματισμό που έχουμε κάνει και των προτεραιοτήτων που έχουμε θέσει ως διοίκηση. Όλους στον Ολυμπιακό Βόλου μας περιμένει σκληρή δουλειά, προκειμένου να υλοποιηθούν οι στόχοι. Bλέπουμε, ωστόσο, με αισιοδοξία την επόμενη μέρα. Ο προγραμματισμός των ομάδων έχει πάει λίγο πίσω, λόγω του ότι ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί η αναδιάρθρωση. Θεωρώ, όμως, πως τις προσεχείς μέρες το θέμα θα έχει τελειώσει».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις