Πύρασος: Τα είπαν διοίκηση-παίκτες, σήμερα η “πρώτη” (photos)

Πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Πυράσου η πρώτη συγκέντρωση γνωριμίας διοίκησης, προπονητή, ποδοσφαιριστών. Ο πρόεδρος του Πυράσου, Γιάννης Μόσδρομος, μαζί με όλα τα μέλη του συμβουλίου, υποδέχθηκε παλιούς και νέους αθλητές. Στην ομιλία του ζήτησε απ’ όλους τη μέγιστη προσπάθεια ώστε να επιτευχθούν οι στόχοι της ομάδας. «Ο Πύρασος πριν λίγα χρόνια είχε πάρει το «βραβείο» μιας από τις πιο οργανωμένες ομάδες. Αυτό θέλουμε να κατακτήσουμε ξανά και ήδη στο γήπεδο έχουν γίνει πολλές παρεμβάσεις για τη βελτίωση των εγκαταστάσεων. Η διοίκηση θα είναι δίπλα σας και θα σας παρέχει ό,τι χρειάζεστε. Εμείς θέλουμε να μας ανταποδώσετε την εμπιστοσύνη με την παρουσία σας στο γήπεδο. Στόχος μας είναι να πρωταγωνιστήσουμε τη νέα σεζόν. Εύχομαι σε όλους υγεία και καλή αρχή την Δευτέρα στην προετοιμασία» είπε μεταξύ των άλλων ο Γιάννης Μόδρομος.
Από την πλευρά του, ο προπονητής Γιάννης Ακτσιαλής ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές συνέπεια και πειθαρχεία, να βρουν το κίνητρο ώστε να βελτιωθούν ατομικά και να δημιουργήσουν ένα δυνατό σύνολο».
Αμέσως μετά, άπατες μετέβησαν στην καφετέρια του Λάμπρου Κολώνη για συζήτηση σε πιο χαλαρούς ρυθμούς. Η προετοιμασία αρχίζει σήμερα Δευτέρα στις 18:00 με αγιασμό και θα ακολουθήσει η πρώτη προπόνηση.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις