TV: Οι ταινίες της Δευτέρας (27/7)

Στις 21:00 το OPEN προβάλει την ξένη ταινία «Εχθροί για πάντα». Πέντε χρόνια μετά τη λήξη του αμερικανικού εμφυλίου ο συνταγματάρχης Κάρτερ καταδιώκει τον Γεδεών στα χιονισμένα βουνά της αμερικανικής Δύσης. Μαζί του έχει τέσσερις μισθοφόρους. Οι πέντε άνδρες καταφέρνουν να πληγώσουν τον Γεδεών, αλλά εκείνος ξεφεύγει και ένα ανελέητο κυνηγητό εκδίκησης και μίσους ξεκινάει μέχρι τελικά οι δυο άντρες να καταφέρουν να αντιμετωπίσουν ο ένας τον άλλον αλλά και το παρελθόν τους.

Στις 22:00 το STAR θα δείξει την ξένη ταινία «Drive angry». Ο Μίλτον, ένας σκληροτράχηλος άνδρας, ξεκινά ένα ανελέητο κυνηγητό για να βρει αυτούς, που σκότωσαν την κόρη του. Έχει στη διάθεσή του τρεις μέρες προτού εκείνοι θυσιάσουν τη μικρή εγγονή του στην πανσέληνο. Προκειμένου να πετύχει τον σκοπό του, ο Μίλτον ξέρει πως πρέπει να ξεπεράσει όλα τα ανθρώπινα όρια. Στο πλευρό του βρίσκεται η Πάιπερ, μια νεαρή σέξι σερβιτόρα, η οποία με το γρήγορο αυτοκίνητο του πρώην της, βοηθάει τον Μίλτον να καταδιώξει τον Τζόνα Κινγκ και τη θανάσιμη ομάδα του. Στο κατόπι τους όμως είναι και η αστυνομία, καθώς και ένας μυστηριώδης δολοφόνος, που κυνηγάει τον Μίλτον στους δρόμους του αμερικανικού Νότου. Από το Κολοράντο μέχρι τη Λουιζιάνα, οι χαρακτήρες της ταινίας τρέχουν στους δρόμους με κάθε είδους όχημα, από κλασικό γρήγορο αυτοκίνητο μέχρι τροχόσπιτο, καθώς οδεύουν με ιλιγγιώδη ταχύτητα προς τον τελικό τους προορισμό.

Διαβάστε αναλυτικά το τηλεοπτικό πρόγραμμα με όλες τις ταινίες που θα προβληθούν σήμερα Δευτέρα (27/07) από τα ιδιωτικά κανάλια αλλά και τη δημόσια τηλεόραση.

16:45 Οι θαλασσιές οι χάντρες – Ελληνική ταινία – Open TV

18:15 Η προεδρίνα – Ελληνική ταινία – ΕΡΤ 1

21:00 Εχθροί για πάντα – Ξένη ταινία – Open TV

22:00 Drive angry – Ξένη ταινία – STAR

22:00 Μπάτσοι από τον πάγκο – Ξένη ταινία – ΣΚΑΪ

22:00 Τζίντζερ και Ρόζα – Ξένη ταινία – ΕΡΤ 2

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις