Δεκατέσσερις διαιτητές από την ΕΠΣΘ στους πίνακες

Ανακοινώθηκε ο νέος πίνακας διαιτητών πρώτης κατηγορίας οι οποίοι θα είναι διαθέσιμοι για τους αγώνες της Σούπερ Λιγκ για τη νέα περίοδο. Συνολικά, 28 διαιτητές συμπεριλαμβάνει η λίστα και μέσα σε αυτήν βρίσκεται και ο Μανώλης Σκουλάς από την ΕΠΣΘ. Ο 34χρονος διαιτητής βρίσκεται τους πίνακες της Σούπερ Λιγκ από το 2016 και αυτή θα είναι η Πέμπτη σερί χροιά που θα «σφυρίξει» στη μεγάλη κατηγορία. Την περίοδο που ολοκληρώθηκε διηύθυνε οκτώ παιχνίδια, ενώ συνολικά έχει «σφυρίξει» σε 39 ματς στη Σούπερ Λιγκ. Ο Μανώλης Σκουλάς μπήκε στους πίνακες διαιτησίας την περίοδο 2009-10 και για μία δεκαετία είναι ενεργός διαιτητής στις εθνικές κατηγορίες.
Από την ΕΠΣΘ στους πίνακες με τους βοηθούς στην Α’ κατηγορία συμπεριλήφθηκε ο Παναγιώτης Σακκάς, για πρώτη φορά, ενώ οι Στέφανος Καλαντζής και Δημήτρης Θεοχάρης παρέμειναν στους πίνακες διαιτητών της δεύτερης κατηγορίας. Στους βοηθούς διαιτητών στη Β’ κατηγορία συμπεριλήφθηκε για πρώτη φορά ο Αλέξανδρος Αναστασίου.
Τέλος στη Γ’ κατηγορία το νέο όνομα στους πίνακες από την ΕΠΣΘ είναι αυτό της Κατερίνας Βέργου, ενώ παρέμειναν στους πίνακες ο Θανάσης Νικόπουλος και ο Γιώργος Τασιόπουλος. Βοηθοί στη Γ’ κατηγορία είναι οι Ελευθερία Κουβάτα, Μιχάλης Κυριαζής, Δημήτρης Σακκάς, Σταύρος Σαμαράς, Σταμάτης Σφυρής και Κώστας Τασιόπουλος.