Δεκατέσσερις διαιτητές από την ΕΠΣΘ στους πίνακες

Ανακοινώθηκε ο νέος πίνακας διαιτητών πρώτης κατηγορίας οι οποίοι θα είναι διαθέσιμοι για τους αγώνες της Σούπερ Λιγκ για τη νέα περίοδο. Συνολικά, 28 διαιτητές συμπεριλαμβάνει η λίστα και μέσα σε αυτήν βρίσκεται και ο Μανώλης Σκουλάς από την ΕΠΣΘ. Ο 34χρονος διαιτητής βρίσκεται τους πίνακες της Σούπερ Λιγκ από το 2016 και αυτή θα είναι η Πέμπτη σερί χροιά που θα «σφυρίξει» στη μεγάλη κατηγορία. Την περίοδο που ολοκληρώθηκε διηύθυνε οκτώ παιχνίδια, ενώ συνολικά έχει «σφυρίξει» σε 39 ματς στη Σούπερ Λιγκ. Ο Μανώλης Σκουλάς μπήκε στους πίνακες διαιτησίας την περίοδο 2009-10 και για μία δεκαετία είναι ενεργός διαιτητής στις εθνικές κατηγορίες.
Από την ΕΠΣΘ στους πίνακες με τους βοηθούς στην Α’ κατηγορία συμπεριλήφθηκε ο Παναγιώτης Σακκάς, για πρώτη φορά, ενώ οι Στέφανος Καλαντζής και Δημήτρης Θεοχάρης παρέμειναν στους πίνακες διαιτητών της δεύτερης κατηγορίας. Στους βοηθούς διαιτητών στη Β’ κατηγορία συμπεριλήφθηκε για πρώτη φορά ο Αλέξανδρος Αναστασίου.
Τέλος στη Γ’ κατηγορία το νέο όνομα στους πίνακες από την ΕΠΣΘ είναι αυτό της Κατερίνας Βέργου, ενώ παρέμειναν στους πίνακες ο Θανάσης Νικόπουλος και ο Γιώργος Τασιόπουλος. Βοηθοί στη Γ’ κατηγορία είναι οι Ελευθερία Κουβάτα, Μιχάλης Κυριαζής, Δημήτρης Σακκάς, Σταύρος Σαμαράς, Σταμάτης Σφυρής και Κώστας Τασιόπουλος.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις