Ενθουσιασμός στην “πρώτη” της Δήμητρας

Η Δήμητρα Ευξεινούπολης για πρώτη φορά στην ιστορία της θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας και στην πρώτη συγκέντρωση τη ομάδας ενόψει της νέας χρονιάς ο ενθουσιασμός ήταν μεγάλος.
Προπονητής της ομάδας παραμένει ο Μιχάλης Ανδρωνάς, ενώ την «πρώτη» το «παρών» έδωσαν από πλευράς ποδοσφαιριστών οι Άγγελος Σταυράκης, Γιώργος Τσίτας, Δημήτρης Στεφανής, Στέλιος Τσιάτσιος, Πέτρος Θωμαΐδης, Σταμάτης Καρράς, Κωνσταντίνος Κρανάς, Χρήστος Κλουκουτάρας, Σάββας Φαράντος, Νίκος Ε. Βούλγαρης, Παναγιώτης Βούλγαρης, Άρης Στεργίου, Βαγγέλης Ζαντιώτης, Βαγγέλης Τετριμίδας, Γιώργος Μπασαγιάννης, Γιώργος Δημητρίου, Μάκης Παυλίδης, Ηλίας Τιμπλαλέξης, Αποστόλης Μπένος, Χρήστος Στεργιόπουλος, Νίκος Κ. Βούλγαρης.
Οι τρεις τελευταίοι είναι νεαροί και αποτελούν νέα αποκτήματα, με τον Μπένο να προέρχεται από τον Αίαντα Σούρπης, τον Στεργιόπουλο από την Κ19 της ΠΑΕ Βόλος, ενώ ο Νίκος Κ. Βούλγαρης φορούσε πέρυσι τη φανέλα των Μυρμιδόνων Πλατάνου. Απουσίαζε δικαιολογημένα ο στρατευμένος Θανάσης Μπιρμπίλης.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις