Κινείται για να καλύψει τα κενά ο Ολυμπιακός Βόλου

Στον Ολυμπιακό Βόλου παρακολουθούν τις εξελίξεις και περιμένουν. Είναι λογικό η αβεβαιότητα που υπάρχει αυτή τη στιγμή το θέμα της αναδιάρθρωσης να δημιουργεί ορισμένα προβλήματα στο σχεδιασμό του ρόστερ. Στο διάστημα που απομένει μέχρι την πρώτη συγκέντρωση της ομάδας, στις 10 Αυγούστου, ο Ολυμπιακός Βόλου θα πρέπει να προχωρήσει στην απόκτηση ορισμένων έμπειρων ποδοσφαιριστών, ενώ μέχρι τις 17/8, όπου η ομάδα θα αναχωρήσει για το Καρπενήσι, για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, θα έχει κλείσει το 80% του ρόστερ.
Θυμίζουμε, πως μέχρι τώρα οι επίσημες ανακοινώσεις αφορούν την πρόσληψη του προπονητή, που είναι ο Περικλής Αμανατίδης, καθώς και την απόκτηση δύο ποδοσφαιριστών, του Παντελή Ριζογιάννη και Μιχάλη Γιαννίτση. Επίσης, έχει κλείσει στους «ερυθρόλευκους» ο Ιάσων Παπαδημητρίου, χωρίς ακόμη να έχει ανακοινωθεί η απόκτησή του, ενώ ο Φάνης Τζατζάκης θα είναι ο νέος γυμναστής του Ολυμπιακού και άμεσος συνεργάτης του Περικλή Αμανατίδη στον πάγκο των «ερυθρολεύκων».
Οι ιθύνοντες της ΠΑΕ προχώρησαν σε οκτώ ανανεώσεις συμβολαίων, με τους Στάθη Ρόκα, Νίκο Μπουτζίκο, Φίλιππο Σκοπελίτη, Κλεβί Κόλα, Στάθη Βασιλούδη, Βασίλη Κουτσιανικούλη, Γκενάντι Ξενοδόχοφ και Θωμά Γραικό να συνεχίζουν να φορούν την ερυθρόλευκη φανέλα και τη νέα χρονιά. Από εκεί και πέρα, η διοίκηση του Ολυμπιακού συζήτησε με τον Λόρι Κέρη για τη συνέχιση της συνεργασίας και όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, οι δύο πλευρές βρίσκονται κοντά σε συμφωνία.
Με δεδομένα τα κενά που υπάρχουν στο ρόστερ, ο Ολυμπιακός θα κινηθεί για την απόκτηση δύο τερματοφυλάκων, εκ των οποίων ο ένας θα είναι νεαρός και εξελίξιμος. Ο άλλος θα είναι έμπειρος με θητεία στις μεγάλες επαγγελματικές κατηγορίες.
Θα αποκτηθεί ένας ακόμη κεντρικός αμυντικός, με τον Χρήστο Κουκόλη να βρίσκεται στη λίστα, ενώ οι διοικούντες κινούνται για την απόκτηση ενός δεξιού οπισθοφύλακα και ενός δυναμικού αμυντικού μέσου. Σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχουν συζητήσεις με ποδοσφαιριστή Έλληνα, ο οποίος τη χρονιά που ολοκληρώθηκε αγωνίστηκε σε ομάδα της Σούπερ Λιγκ 2.
Για τη θέση του επιτελικού μέσου οι «ερυθρόλευκοι» κινούνται στην αγορά του εξωτερικού, ενώ δεν αποκλείεται ξένος να είναι και ο σένερ φορ, αν και υπάρχουν συζητήσεις και με ορισμένους Έλληνες επιθετικούς. Συνολικά θα αποκτηθούν άλλοι 10 ποδοσφαιριστές, προκειμένου το ρόστερ να είναι πλήρες και ο Ολυμπιακός να είναι σε θέση να πρωταγωνιστήσει στο νέο πρωτάθλημα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις