Επιβεβαίωση με Αγρόδημο στον Ολυμπιακό Βόλου

Ανακοίνωση έναρξης συνεργασίας με τον Χρήστο Αγρόδημο, εξέδωσε ο Ολυμπιακός Βόλου, επιβεβαιώνοντας το σχετικό ρεπορτάζ του goalpost.gr

Η ανακοίνωση:

Σε μία ακόμα μεταγραφή προχώρησε η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου 1937 αυτή του 25χρονου αμυντικού μέσου Χρήστου Αγρόδημου ο οποίος πέρυσι αγωνιζόταν στην Super League 2 με την ομάδα του Απόλλωνα Σμύρνης. Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά τον σύλλογο τη νέα αγωνιστική σεζόν προσθέτοντας με την εμπειρία του δύναμη και ποιότητα στην μεσαία γραμμή.

Ο Χρήστος Αγρόδημος (104 συμμετοχές στα εθνικά πρωταθλήματα και έξι γκολ) γεννήθηκε στο Χέρφορντ της Γερμανίας (16/03/1995). Η καριέρα του στην Ελλάδα ξεκίνησε το 2012 με την ομάδα του Τυρνάβου, με την οποία αγωνίστηκε σε δύο ματς Κυπέλλου και στην συνέχεια μετακινήθηκε στην ΑΕΛ ( Γ’ Εθνική) καταγράφοντας 3 συμμετοχές.

Επόμενος σταθμός στην καριέρα του ήταν ο Οικονόμος Τσαριτσάνης όπου και έπαιξε σε 40 παιχνίδια στη Γ’ Εθνική πριν μετακινηθεί στον Απόλλωνα Λάρισας το 2016-17 με τον οποίο και κατέκτησε την άνοδο στη Β’ Εθνική, όπου και συνέχισε την καριέρα του συμμετέχοντας σε 27 ματς ως βασικός. Την σεζόν 2018-2019 το πρώτο εξάμηνο αγωνίστηκε στην Α’ Εθνική με την ομάδα του Παναιτωλικού καταγράφοντας δύο συμμετοχές στο Κύπελλλο ενώ το δεύτερο εξάμηνο μεταπήδησε στον Απόλλωνα Σμύρνης (Α’ Εθνική) όπου και έπαιξε σε εφτά ματς πρωταθλήματος κι ένα Κυπέλλου με τον οποίο αγωνίστηκε και πέρυσι στην Super League 2.

Ο Ολυμπιακός Βόλου καλωσορίζει τον Χρήστο στην ομάδα μας και του εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες στα γήπεδα.

 

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις