«Πεντάρα» στον Κένταυρο ο Ιάσων

Ο Ιάσων Άλλης Μεριάς επικράτησε σήμερα (Σάββατο, 14/11) εκτός έδρας με 5-0 του Κενταύρου Νοτίου Πηλίου. Η αναμέτρηση ξεκίνησε στις 3.00 το μεσημέρι. Το παιχνίδι διεξήχθη στο Γήπεδο Αγίου Γεωργίου Νηλείας στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Β΄ Κατηγορίας της ΕΠΣΘ.

«Καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο ο Ιάσων
Ο Ιάσων Α. Μ. ευτύχισε να πετύχει τρία γκολ στο πρώτο μέρος και να κλειδώσει από νωρίς την υπόθεση νίκη. Στο 3΄ ο Πουλάκης εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Πάπου και με κοντινό πλασέ άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους. Στη συνέχεια το τετ α τετ του Πανάρετου έφυγε εκτός εστίας, ενώ χαμένη ευκαιρία είχε και ο Γώγος Β. Στο 17΄ ο Θεοδωρόπουλος στην αντεπίθεση της ομάδας του έκανε δύο τα τέρματα του Ιάσωνα, ενώ λίγο πριν το τέλος του πρώτου μέρους, ο Καλογριάς ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0.
Πέτυχε άλλα δύο τέρματα στο δεύτερο μέρος ο Ιάσων
Ο Ιάσωνας συνέχισε την καλή του παρουσία και στο δεύτερο ημίχρονο, όμως το τέταρτο τέρμα στο παιχνίδι σημειώθηκε από αυτογκόλ του Τσιργή στο 64΄. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Αλτίνης. Πέντε λεπτά πριν από τη συμπλήρωση της κανονικής διάρκειας του παιχνιδιού, ο Αλτίνης από κοντά πέτυχε το 5-0, δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της ομάδας του επί του Κενταύρου Νοτίου Πηλίου.

ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ Ν. Π. : Πότσκα, Νιγιάννης (40΄ Παπαδημητρίου), Εκταρίδης, Τσιργής, Πάπος, Βαρσαμάς, Νιτσάι, Γώγος Β., Πανάρετος, Μπογδανίδης, Γώγος Φ.
ΙΑΣΩΝ Α. Μ . : Κωτούλας, Κολημήτρας, Κάβουρας, Τσάνιος, Πέτσης, Βαρελόπουλος, Πουλάκης (61΄ Αλτίνης), Τσίγγας, Καλογριάς (81΄ Γούσιας), Θεοδωρόπουλος (71΄ Χριστοδούλου), Σιαμέτης

Σκόρερ: 3′ Πουλάκης, 17′ Θεοδωρόπουλος, 41′ Καλογριάς, 85′ Αλτίνης
Αυτογκόλ: 64′ Τσιργής

Διαιτητής: Κυριαζής
Α΄ Βοηθός: Ρούσης
Β΄ Βοηθός: Γεωργαντζής
Παρατηρητής: Κουζάκης

Σ. Γώργος: «Η πιο ντροπιαστική ήττα»
Ο Στέφανος Γώγος μετά το τέλος του εντός έδρας αγώνα της ομάδας του με τον Ιάσων Άλλης μεριάς δήλωσε στο Goalpost.gr: «Ήταν η πιο ντροπιαστική ήττα για τον Κένταυρο. Οι παίκτες μου μετά το 3-0 ασχολούνταν μόνο με τις αποφάσεις του διαιτητή. Η ομάδα μου είναι ή του ύψους ή του βάθους. Τα πρώτα τρία γκολ τα δεχθήκαμε από λάθη των αμυντικών μας. Συγχαρητήρια στην αντίπαλη ομάδα».

Ρεπορτάζ: Δημήτρης Μπιτολάς

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις