«Παγωμάρα» στα Χανιά – Οι επόμενες κινήσεις

Τις επόμενες κινήσεις τους μελετάνε τα Χανιά για το πώς θ’ αντιδράσουν από ‘δω και στο εξής μετά τις τελευταίες εξελίξεις που δημιουργούνται με την εισήγηση της Σούπερ Λιγκ.

Στις τάξεις της ομάδας εξακολουθεί να υπάρχει “παγωμάρα” απ’ όλα όσα έχουν συμβεί και αυτό γιατί διαφαινόταν ότι τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι τελείως διαφορετικά βάσει και των σχετικών ενδείξεων που είχε ο επικεφαλής της ΠΑΕ, Αντώνης Ροκάκης.

Φαίνεται πως τα Χανιά ενώ πήγαιναν για… μαλλί, βγαίνουν μεταξύ άλλων και κουρεμένα, καθώς ενώ διατηρούσαν την πίστη ότι είτε με τον έναν (16) είτε με τον άλλον (18) τρόπο θα ήταν στη Σούπερ Λιγκ, όχι μόνο αυτό δεν επιβεβαιώνεται για την ώρα, αλλά ενδέχεται η ομάδα να πληρώσει και πολύ ακριβά το τίμημα της διακοπής -όπως διεκόπη- της Σούπερ Λιγκ 2 με τη μη πραγματοποίηση των αγωνιστικών που απέμεναν, καθώς και των πλέι οφ.

Τότε, τα Χανιά από την πλευρά τους ήταν ανάμεσα στις ομάδες που είχαν ταχθεί υπέρ του να συνεχιστεί το πρωτάθλημα. Σε ανύποπτο χρόνο είχε διαρρεύσει ότι ένα από τα σχέδια ήταν να διεξάγονταν τα μισά παιχνίδια των πλέι οφ και αντί δηλαδή των 10 αγωνιστικών να γίνονταν 5 προκειμένου να μπορέσουν να “χωρέσουν” οι ημερομηνίες και να έχει διεξαχθεί το αργότερο μέχρι τις 2 Αυγούστου το διπλό παιχνίδι μπαράζ. Αυτό σημειώνεται, διότι αυτή τη στιγμή, θεωρητικά το διπλό παιχνίδι μπαράζ ανάμεσα σε Ξάνθη-Απόλλωνα Σμύρνης θα πρέπει να έχει διεξαχθεί μάξιμουμ μέχρι την Κυριακή…

Είναι προφανές ότι τα Χανιά έχουν αδικηθεί, διότι και υπέρ του να συνεχιστεί το πρωτάθλημα τάχθηκαν και αυτή τη στιγμή βρίσκονται στην “απ’ έξω” μετά και την εισήγηση που προκύπτει από τη Σούπερ Λιγκ 1.

athlitiko.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις