Επέστρεψαν στον Διαγόρα Στεφ. Κουρούμαλος και Παναγιωτόπουλος

Ο αμυντικός Μιχάλης Κουρούμαλος και ο τερματοφύλακας Γιώργος Παναγιωτόπουλος αποτελούν τις πρώτες μεταγραφές του Διαγόρα. Και οι δύο είναι γνώριμοι στο φίλαθλο κοινό του Στεφανοβικείου, αφού στο πρόσφατο παρελθόν φόρεσαν την ασπρόμαυρη φανέλα.
Ο Κουρούμαλος ήταν ένας από τους βασικούς συντελεστές της ανόδου του Διαγόρα στη Γ’ Εθνική την σεζόν 2018-19. Έπαιξε σε 23 αγώνες και σημείωσε και δύο τέρματα. Πέρυσι αγωνίστηκε στον Σαρωνικό Αναβύσσου, σύλλογο της ΕΠΣ Ανατολικής Αττικής.
Όσο για τον Παναγιωτόπουλο είχε έρθει στον Διαγόρα τη σεζόν 2017-18 προερχόμενος από τη Νεάπολη Λάρισας. Ωστόσο, έπεσε πάνω στον Βαγγέλη Βουραζέρη, που ήταν βασικός εκείνη τη χρονιά και έκανε μόνο τρεις συμμετοχές. Πλέον επιστρέφει για να διεκδικήσει φανέλα βασικού. Πέρυσι υπερασπίστηκε την εστία της Α.Ε. Κιλελέρ, ομάδας της ΕΠΣ Λάρισας.
Η ανακοίνωση του Διαγόρα είναι η εξής: «Η ενίσχυση συνεχίζεται για τον Διαγόρα με δύο μεγάλες επιστροφές από το πρόσφατο παρελθόν. Πρόκειται για τον αριστεροπόδαρο Μιχάλη Κουρούμαλο και τον γκολκίπερ Γιώργο Παναγιωτόπουλο. Αμφότεροι άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις στο πέρασμά τους από την ομάδα μας. Τους καλωσορίζουμε και πάλι στο σύλλογό μας».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις