Νέα ήττα για τους Νέους του Ολυμπιακού Β. 3-0 από τον Αγρ. Αστέρα

Η ταλαιπωρία που υπέστη η αποστολή της ομάδας Νέων του Ολυμπιακού Βόλου, η οποία αναχώρησε για την Θεσσαλονίκη στις 7 το πρωί του Σαββάτου και αγωνίστηκε στις 12 το μεσημέρι στο γήπεδο «Δημήτρης Κοντικάκης» του Ευόσμου, επηρέασε την ομάδα στο παιχνίδι με τον Αγρ. Αστέρα για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος Κ19…

…της Football League. Οι «ερυθρόλευκοι» ηττήθηκαν με 3-0, καθώς δέχθηκαν και τα τρία τέρματα στο δεύτερο ημίχρονο. Συγκεκριμένα για τους γηπεδούχους σκόραραν οι Έππας στο 46′, Σιαμπάνης στο 65′ και Μερτζάνης στο 82′.
Για τον Ολυμπιακό αυτή ήταν η δεύτερη συνεχόμενη εκτός έδρας ήττα (είχε χάσει και την περασμένη αγωνιστική με 3-1 από τη Λαμία), ενώ για τον Αγρ. Αστέρα αυτή ήταν η 3η συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα, μετά τις επιτυχίες επί της Λαμίας με 2-1 και επί της ΑΕΛ με 1-0.
ΑΓΡ. ΑΣΤΕΡΑΣ: Γρηγοριάδης, Τοπαλίδης, Αγαπητός (30΄ Θεοφανίδης λ.τρ.), Σαχίνης, Ξεπαπαδέας, Ντουνιάς, Καραλής, Έππας (80΄ Τοπουζλής), Γιαννακόπουλος (45΄ Μυροφορίδης), Σιαμπάνης (65΄ Πανουργιάς), Ζαφειρίου (75΄ Μερτζάνης).
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Σπηλιόπουλος, Ράπτης, Αγγελής, Γαρυφάλλου, Παπαϊωάννου, Χατζησταμάτης, Μπάσαρι, Μπέικος, Αλαμάνης, Ζαρίφης, Καλαμίδας.
Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν από πλευράς Ολυμπιακού και οι Μπλούχος, Καναβός, Γκουγκούδης, Ζάχος, Παπαεμμανουηλίδης.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις