Σ. Πρασσάς: Συνεχίζουμε το σχεδιασμό του ρόστερ

Στην εκπομπή Clasico του Βόλος 9.86 μίλησε ο πρόεδρος του Διαγόρα Σάκης Πρασσάς, ξεκαθαρίζοντας ότι αποκλειστικός στόχος της ομάδας είναι η παραμονή στη Γ’ Εθνική. Αναλυτικά:
Για το ότι επανήλθε διοικητική ηρεμία στην ομάδα: «Αν και μαζευτήκαμε σχετικά αργά και αφού είχαν γίνει τρεις γενικές συνελεύσεις, αποφασίσαμε η ίδια διοίκηση να ξεκινήσει τον σχεδιασμό της ομάδας. Για να συνεχίσουμε μεσολάβησε και η βοήθεια του κόσμου που είναι πολύ σημαντική. Αυτός μας έδωσε την ώθηση για να παραμείνουν στο πόστο μας».
Για τη βοήθεια που προσφέρει ο Ζήσης Ντελόπουλος: «Ο κ. Ντελόπουλος, που στην αρχή δήλωσε ότι δεν θα ασχοληθεί φέτος με το ποδόσφαιρο λόγω των υποχρεώσεών του, προσεγγίστηκε από εμάς και θα βοηθήσει όσο μπορεί. Βέβαια, δεν μπορεί να συμμετάσχει στο Δ.Σ. Αυτό μας το ξεκαθάρισε από την αρχή, τόσο λόγω της θέσης του στην ΠΑΕ ΑΕΛ, αλλά και επειδή δεν έχει και χρόνο λόγω των επιχειρηματικών του δραστηριοτήτων. Πάντως, είναι σημαντικό ότι θα βρίσκεται δίπλα μας και θα είναι αρωγός στο να κατακτήσει η ομάδα τους στόχους της. Πάντως, εκτός του κ. Ντελόπουλου, πολλοί είναι οι επαγγελματίες του χωριού μας που στέκονται στο πλευρό της διοίκησης».
Για την επιστροφή παικτών που έπαιξαν και παλαιότερα στον Διαγόρα: «Οι Παναγιωτόπουλος, Κουρούμαλος και Γουτούλης επέστρεψαν στον Διαγόρα. Μάλιστα οι δύο τελευταίοι έχουν την εμπειρία της Γ’ Εθνικής, ο Γουτούλης με τον Ρήγα και ο Κουρούμαλος με τον Αχιλλέα Φαρσάλων. Θεωρήσαμε ότι έπρεπε αυτά τα παιδιά να γυρίσουν. Τους κάναμε την πρόταση και όταν ένας παίκτης θέλει να έρθει και να βοηθήσει, είναι από εμάς ευπρόσδεκτος».
Για τις υπόλοιπες ανανεώσεις: «Με τον Μπλέντι έχουμε έρθει σε προφορική συμφωνία. Και ο Κυριάκος θέλει να μείνει άλλο ένα χρόνο, ενώ μιλάμε και με τον Πρίφτη που έχει πρόταση και από τον Απόλλωνα Λάρισας».
Για το στόχο της ομάδας: «Ξεκάθαρα η παραμονή στη Γ’ Εθνική».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις