Ευχές του ΠΑΟ Βάρδας στον Γιώργο Λαδά

Ο Γιώργος Λαδάς, ως γνωστόν, αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό Βόλου, με το νεαρό τερματοφύλακα να προέρχεται από δύο εξαιρετικές χρονιές με τον ΠΑΟ Βάρδας. Ο 21χρονος γκολκίπερ είναι έτοιμος να ανταποκριθεί στην πρόκληση που έχει μπροστά του, να αγωνιστεί σε μια ομάδα με την ιστορία του Ολυμπιακού Βόλου και ο ΠΑΟ Βάρδας, μέσω της επίσης ιστοσελίδας του συλλόγου, εύχεται τα καλύτερα στον Γιώργο Λαδά και να πραγματοποιήσει τα όνειρά του. Αναλυτικά: «Ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Βόλου είναι επίσημα ο Γιώργος Λαδάς. Σύσσωμη η οικογένεια του ΠΑΟ Βάρδας χαίρεται για το αποτέλεσμα της δουλειά που γίνεται στην ομάδα μας, βλέποντας ειδικά τα τελευταία χρόνια ποδοσφαιριστές της να προοδεύουν και να τους δίνει την ευκαιρία να δείξουν και να πάρουν αυτό που αξίζουν.
Ο πρώην, πλέον, τερματοφύλακας του ΠΑΟ Βάρδας εξαργύρωσε την πολύ καλή παρουσία του πέρυσι με την μεταγραφή του και μία μεγάλη πρόκληση ανοίγεται στο διάβα του. Εκφράζει την υπερηφάνεια της για τον Γιώργο, έναν εξαίρετο χαρακτήρα, στον οποίο εύχεται ό,τι καλύτερο από εδώ και πέρα για την πολύ σημαντική στιγμή της καριέρας του, με την μεταγραφή του σε μία από τις ιστορικές ομάδες της Ελλάδας, τον Ολυμπιακό Βόλου.
Ευχόμαστε στον ίδιο αρχικά υγεία και στη συνέχεια κάθε επιτυχία, τόσο σε προσωπικό, όσο και σε ομαδικό επίπεδο, στη νέα πρόκληση της ποδοσφαιρικής του καριέρας».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις