Δύσκολη αποστολή ο Ρήγας με Πύδνα Κίτρους

Ιδιαίτερα δύσκολη αποστολή έχει σήμερα (15/11, 15.00) ο Ρήγας Φεραίος κοντράροντας στο στάδιο της Κατερίνης την Πύδνα Κίτρους. Απέναντι σε μία ισχυρή ομάδα που κατέχει την 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα, οι παίκτες του Λάκη Μπακάλη θα επιδιώξουν να αποσπάσουν ένα θετικό αποτέλεσμα.
Ο Ρήγας θα αγωνιστεί…

…με ανεβασμένο το ηθικό, μετά τις δύο σερί νίκες επί του Θεσπρωτού (εκτός) και του Αχιλλέα Νεοκαισάρειας (εντός), ενώ θα έχει και αρκετό κόσμο στο πλευρό του. Ο Σύνδεσμος Φιλάθλων του Ρήγα Φεραίου διοργανώνει εκδρομή για την Κατερίνη και μάλιστα δωρεάν, αφού η μοναδική συμμετοχή θα είναι το εισιτήριο του αγώνα. Η αναχώρηση έχει οριστεί για τις 12.15 μ.μ. μπροστά από το 1ο δημοτικό σχολείο Βελεστίνου.
Στο «κυανόλευκο» στρατόπεδο γνωρίζουν ότι το ματς είναι δύσκολο, αλλά θεωρούν Ο στρατευμένος Γιώργος Αλεξίου, οι τραυματίες Αποστόλης Σφάκας, Παρασκευάς Θεοδώρου και ο τρίτος γκολκίπερ Βαλάντης Τριανταφύλλου θα μείνουν εκτός αποστολής, ενώ μοιρασμένες είναι οι πιθανότητες να συμπεριληφθεί σε αυτή ο προερχόμενος από τραυματισμό Δημήτρης Σέττος.
Ετοιμοπόλεμοι είναι οι: Αποστόλης Κεφαλάς, Βασίλης Τσουμπέκος, Παναγιώτης Αποστολίδης, Νίκος Βουραζέρης, Ντίνος Γεωργατζής, Σπύρος Γκάγκας, Ηλίας Γκίκας, Κώστας Γουτούλης, Παναγιώτης Γούτσιος, Κώστας Ζενούνι, Γιάννης Κορέτα, Γιάννης Μουσαμπελίου, Στέργιος Μπακάλης, Μάνος Πάσχος, Χρήστος Σπαθής, Γιώργος Τσίπι, Δημήτρης Χατζηαθανασίου, Γιώργος Χατζής.
Διαιτητής του αγώνα ορίστηκε ο κ. Γεώργιος Μελτζανίδης της ΕΠΣ Ημαθίας με βοηθούς τους κ.κ. Χρήστο Τσιαμπάση και Θεόδωρο Τζιουβάρα της ΕΠΣ Κοζάνης. Παρατηρητής τους θα είναι ο κ. Αντώνης Βαλιώτης της ΕΠΣ Λάρισας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις