Ρήγας Φεραίος: Σημαντική χορηγική συνεργασία με τα παγωτά «Κοντογιάννης»

Μια νέα χορηγική συνεργασία για την αγωνιστική περίοδο 2020 -2021 ανακοίνωσε ο Ρήγας Φεραίος. Κοντά στην ομάδα του Βελεστίνου θα είναι τα παραδοσιακά παγωτά “ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗΣ” και ιδιαίτερα ο υπεύθυνος του καταστήματος Βόλου κ. Αργύρης Κοπάνας.
Η ανακοίνωση:
Η διοίκηση του Α.Σ. Βελεστίνου «Ρήγας Φεραίος» βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει άλλη μια σημαντική χορηγική συνεργασία για την αγωνιστική περίοδο 2020-2021.
Ευχαριστούμε θερμά και εκφράζουμε την ευγνωμοσύνη μας προς τα παραδοσιακά παγωτά “ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗΣ” και ιδιαίτερα στον υπεύθυνο του καταστήματος Βόλου κ. Αργύρη Κοπάνα, που θα είναι κοντά μας την νέα ποδοσφαιρική χρονιά.
Η συνεργασία συμφωνήθηκε κατά την συνάντηση που πραγματοποίησε ο Πρόεδρος και ο Αντιπρόεδρος του ΔΣ Κωνσταντίνος Γιάτσιος και Ιωάννης Σιουμουρέκης με τον υπεύθυνο κ. Αργύρη Κοπάνα, στο κατάστημα που βρίσκεται στην πλατεία Αγίου Νικολάου 31, στο κέντρο του Βόλου.
Κάθε προσφορά προς το ΡΗΓΑ μας, μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε με περισσότερη αγάπη και κουράγιο για την υλοποίηση του σκοπού μας.
Είναι ιδιαίτερη η χαρά μας να ανακαλύπτουμε υποστηρικτές της ιστορικής μας ομάδας και να στέκονται αρωγοί και συμπαραστάτες, όπως τα παραδοσιακά παγωτά ‘’ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗΣ’’.
Το σύνθημα της διοίκησης είναι γνωστό ……«Στηρίζουμε δυναμικά τις επιχειρήσεις αυτών που στηρίζουν οικονομικά τον Σύλλογό μας…..»
Σχετικά με τα παραδοσιακά παγωτά ‘’ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗΣ’’
Τα παγωτά “Κοντογιάννης” είναι μια επιχείρηση με πολυετή εμπειρία στα παγωτά και διαθέτει καταστήματα σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας.
Το 1931 ο “παππούς” Ιωάννης Κοντογιάννης ξεκίνησε από τα Γρεβενά την ιστορία του Παραδοσιακού Παγωτού Κοντογιάννης, με μια συνταγή που έμεινε αναλλοίωτη στο πέρασμα των χρόνων.
Τα ωραία πράγματα είναι και τα πιο απλά. Αυτή τη φιλοσοφία κρατάει από το 1931 ως «κόρη» οφθαλμού το «Παγωτό Κοντογιάννη». Με μόλις τέσσερα υλικά: Φρέσκο γάλα, ζάχαρη, πηκτικό και βανίλια, το 1931 η πρώτη γενιά Κοντογιάννη, ο «παππούς» Ιωάννης, έφτιαξε τη μυστική συνταγή, η οποία δεν έλιωσε στο πέρασμα των ετών.
Με το πέρασμα των χρόνων, το παραδοσιακό παγωτό «Κοντογιάννης» αναπτύχθηκε. Η οικογενειακή επιχείρηση έχει γίνει ανώνυμος εταιρεία με την επωνυμία DINO ABEE. Το 2000 το εργοστάσιο της εταιρείας εκσυγχρονίστηκε με νέο εξοπλισμό για την αύξηση της δυναμικότητας παραγωγής με σκοπό την επέκταση της εταιρείας σε όλη την Ελλάδα.
Η εταιρεία DINO ABEE είναι πιστοποιημένη από την HASP HELLAS και από την ISQ με ISO 22000:2005 ενώ έχει διακριθεί για τα πλούσια σε θρεπτικές αξίες προϊόντα της.
Στην πλατεία Αγίου Νικολάου (31), στο κέντρο του Βόλου, θα βρείτε παγωτό φτιαγμένο από τα πιο αγνά υλικά, με 100% φρέσκο, ελληνικό, βιολογικό γάλα, χωρίς συντηρητικά και πρόσθετα. Soft παγωτό μηχανής σε γεύσεις βανίλια, σοκολάτα και φράουλα, αλλά και μπάλες παγωτού σε χωνάκι ή κυπελλάκι και soft yogurt με τα πιο απίθανα και λαχταριστά toppings όπως: σιρόπι φρούτων, επικάλυψη σοκολάτας, τριμμένο φουντούκι, φρέσκα φρούτα και παραδοσιακά γλυκά, σας περιμένουν να τα δοκιμάσετε.
Επισκεφθείτε το κατάστημα Κοντογιάννης και παίξτε με τις γεύσεις που ξυπνούν τις αναμνήσεις των παιδικών μας χρόνων.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα παραδοσιακά παγωτά ‘’ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗΣ’, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται τον διαδικτυακό τόπο http://www.softicecream.gr και να επικοινωνούν στο τηλ. 6972700142, καθώς και στο fb:kontogiannisicecreame.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις