ΕΠΣΘ: Κατεβαίνει η Δάφνη στο πρωτάθλημα

Αν και οι δηλώσεις συμμετοχής για τη συμμετοχή στα νέα πρωταθλήματα έληγαν χθες στις 3 το μεσημέρι, η ΕΠΣ Θεσσαλίας δεν έβγαλε κάποια ανακοίνωση για να ενημερωθούν οι ενδιαφερόμενοι σχετικά με τις ομάδες που θα είναι ενεργές την περίοδο 2020-21.
Ωστόσο, η εφημερίδα “Θεσσαλία” επικοινώνησε με τον πρόεδρο της Δάφνης Γιάννη Τσάτσο που επιβεβαίωσε ότι ο σύλλογος των Αγίων Αναργύρων δήλωσε συμμετοχή την ύστατη ώρα. Συναισθανόμενοι το βάρος των ευθυνών τους όλοι όσοι αγαπούν τη Δάφνη συγκρότησαν νέο Δ.Σ. με επικεφαλής τον κ. Τσάτσο, με τους «πράσινους» να κατεβαίνουν κανονικά στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΘ.
Από εκεί και πέρα έχουμε μη δήλωση συμμετοχής από το Αθλητικό Κολέγιο Νίκης. Τη θέση του στην Α’ κατηγορία παίρνει η Μακρινίτσα. Ενεργοποιήθηκαν ξανά οι Νέοι Αθλητές Νίκης, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες έχουμε νέες συμμετοχές στη Β’ ΕΠΣΘ από τις ομάδες: Νέοι Αγίας Άννας, Άνω Λεχώνια, Μικροθήβες. Τέλος, δεν θα υπάρχει στο επόμενο πρωτάθλημα ο Νέος Μαγνησιακός, ώστε να μη χρειαστεί να τεθεί αντιμέτωπος του Μαγνησιακού.

Πηγή: εφημερίδα “Θεσσαλία”

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις