TV: Οι ταινίες του Σαββάτου (1/8)

Στις 17:15 το STAR θα δείξει την ταινία «Κάλλιο αργά παρά αργότερα». Παρόλο που διανύει το εξηκοστό τρίτο έτος της ηλικίας του, ο Χάρι Λάνγκερ εξακολουθεί να… γοητεύεται από γυναίκες αρκετά μικρότερες απ’ αυτόν. Αυτή την εποχή το τελευταίο του «τρόπαιο» είναι η ελκυστική Μαρίν. Συνεπαρμένος από την καινούρια του κατάκτηση και έκδηλα ενθουσιασμένος, ο Χάρι προγραμματίζει να περάσουν μαζί στο εξοχικό της για το Σαββατοκύριακο. Όμως, η κατάσταση σύντομα ξεφεύγει από τον έλεγχο. Η ξαφνική άφιξη της Έρικα, μητέρας της Μαρίν, στο εξοχικό ανατρέπει τις ισορροπίες και τα πράγματα μπλέκονται ακόμη περισσότερο όταν ο Χάρι, σε μια… έκρηξη του πάθους του, παθαίνει καρδιακή προσβολή!

Στις 21:45 ο ALPHA προβάλει την ρομαντική κομεντί «Η πρόταση». Όταν η Μάργκαρετ Τέιτ, ακριβοπληρωμένο στέλεχος σε εκδοτικό οίκο, κινδυνεύει να χάσει την άδεια παραμονής της στις Ηνωμένες Πολιτείες, για να “επαναπατριστεί” στον Καναδά, αποφασίζει μέσα στην απόγνωσή της να δηλώσει αρραβωνιασμένη με τον Άντριου, τον ανυποψίαστο βοηθό της, τον οποίο ταλαιπωρεί καθημερινά για χρόνια. Ο Άντριου δέχεται να συμμετάσχει στην απάτη, υπό την προϋπόθεση ότι θα επισκεφθούν το πατρικό του στην Αλάσκα, αφού η Μάργκαρετ θα πρέπει να γνωρίσει τα ιδιότροπα «πεθερικά» της. Σαν να μην της έφταναν λοιπόν οι κίνδυνοι που αντιμετωπίζει, τα νέα –ξεκαρδιστικά- εμπόδια που θα προκύψουν, θα βγάλουν τη Μάργκαρετ όχι μόνο έξω από τα νερά της, αλλά και εκτός εαυτού… Όταν πίσω από την αδιαφορία και την περιφρόνηση κρύβεται ο έρωτας, το μόνο που χρειάζεται για να βγει στην επιφάνεια είναι μια μικρή αφορμή. Μία από τις πιο επιτυχημένες ρομαντικές κομεντί, όπου για το ρόλο της Μάργκαρετ, η Σάντρα Μπούλοκ ήταν υποψήφια για τη Χρυσή Σφαίρα καλύτερης γυναικείας ερμηνείας εκείνης τη χρονιάς.

Ένα τέταρτο μετά τα μεσάνυχτα (00:15) ο ΣΚΑΪ θα δείξει το θρίλερ «Ένοχη σιωπή». Η ‘Ελεν και ο Τζάκσον είναι ένα ερωτευμένο ζευγάρι που ζει στην πολύβουη Νέα Υόρκη. Μετά από μια επίσκεψη στη φάρμα της οικογένειας του Τζάκσον, η Έλεν ενθουσιάζεται τόσο από το περιβάλλον όσο και από την όμορφη και ευγενική μητέρα του. Έτσι, μαθαίνοντας ότι περιμένουν το πρώτο τους παιδί, ο Τζάκσον και η Έλεν αποφασίζουν να μετακομίσουν μόνιμα στο οικογενειακό αγρόκτημα. Σύντομα όμως η Έλεν θα μάθει ότι πίσω από το χαμόγελο της αξιαγάπητης πεθεράς της κρύβεται μια αδίστακτη γυναίκα, που θα κάνει ό,τι μπορεί για να καταστρέψει όχι μόνο το γάμο του γιου της, αλλά ακόμα και το αγέννητο παιδί τους.

Διαβάστε αναλυτικά το τηλεοπτικό πρόγραμμα με όλες τις ταινίες που θα προβληθούν σήμερα Σάββατο (01/08) από τα ιδιωτικά κανάλια αλλά και τη δημόσια τηλεόραση.

16:45 Η Εκδίκηση της Ξανθιάς – Ξένη ταινία – OPEN

17:15 Κάλλιο Αργά Παρά Αργότερα – Ξένη ταινία – STAR

17:15 Ευτυχώς Τρελάθηκα – Ελληνική ταινία – ΑΝΤ1

20:00 Ο Καταφερτζής – Ελληνική ταινία – ALPHA

20:45 Βίβα Ρένα – Ελληνική ταινία – ΑΝΤ1

21:00 King Kong – Ξένη ταινία – STAR

21:45 Η Πρόταση – Ξένη ταινία – ALPHA

22:00 21 Jump Street – Ξένη ταινία – OPEN

22:00 Μια Λαμπρή Ιδέα – Ξένη ταινία – ΕΡΤ3

22:45 Underworld: Η Αναγέννηση – Ξένη ταινία – ΑΝΤ1

23:45 Νορβηγία – Ελληνική ταινία – ΕΡΤ2

00:00 Δύο Άσπονδες Φίλες – Ξένη ταινία –  ALPHA

00:15 Ένοχη Σιωπή – Ξένη ταινία – ΣΚΑΪ

00:30 Εντολή Αυτοκτονίας  – Ξένη ταινία – ΑΝΤ1

01:10 Η Υπηρέτρια – Ξένη ταινία – ΕΡΤ2

02:45 Μια Γενναία Καρδιά – Ξένη ταινία – OPEN

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις