Σκληρή δουλειά περιμένει τους παίκτες του Βόλου

Μετά τις ιατρικές και αιματολογικές εξετάσεις, στις οποίες υποβλήθηκαν την Παρασκευή οι ποδοσφαιριστές του Βόλου, το Σάββατο πέρασαν από εργομετρικές εξετάσεις. Οι δύο Ισπανοί Ίκερ Γκουαροτσένα και Χουάν Μουνίθ, όπως και οι Έρικ Γέντρισεκ και Φράνκο Φεράρι συνεχίζουν να έχουν άδεια και αναμένεται να έρθουν στο Βόλο τις προσεχείς μέρες.
Οι «κυανέρυθροι» μέχρι τις 10 Αυγούστου θα προπονούνται στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Πανθεσσαλικού σταδίου. Τη Δευτέρα 10/8 θα τελεστεί ο αγιασμός ενόψει της νέας χρονιάς και θα ακολουθήσει το φιλικό με τον ΠΑΟΚ. Στη συνέχεια η ομάδα θα μεταβεί στην Πορταριά, όπου και θα συνεχιστεί η προετοιμασία.
Στο βουνό των Κενταύρων οι παίκτες του Βόλου θα παραμείνουν μέχρι τις 21 Αυγούστου. Κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας ο Βόλος θα δώσει σειρά φιλικών, μέσα από τα οποία ο Σάκης Τσιώλης θα έχει την ευκαιρία να… χτίσει την ομάδα ενόψει του νέου πρωταθλήματος.
Το πρώτο φιλικό είναι προγραμματισμένο για 7 Αυγούστου με αντίπαλο τον Θησέα, όπως συμβαίνει κάθε χρόνο.
Τους παίκτες του Βόλου περιμένει σκληρή δουλειά, με τον Σάκη Τσιώλη και τους συνεργάτες του να καλούνται να δημιουργήσουν μια νέα ομάδα, στην ουσία, καθώς πολλά θα είναι τα καινούργια πρόσωπα.
Όπως τόνισε και ο προπονητής του Βόλου, αποτελεί στοίχημα και για τον ίδιο να δημιουργήσει μια ανταγωνιστική ομάδα, με νέα χαρακτηριστικά, ενώ μέσα από την αξιολόγηση του ρόστερ, θα αποφασίσει τι θα παίξει φέτος η ομάδα, συστηματικά και τακτικά. Στόχος της τεχνικής ηγεσίας είναι να αποκτήσει γρήγορα ομοιογένεια η ομάδα, οι παίκτες που ήρθαν στην ομάδα και αυτοί που θα αποκτηθούν, έχουν τα χαρακτηριστικά εκείνα που θέλει ο προπονητής, προκειμένου να δουλέψει πάνω στο πλάνο που έχει σχεδιάσει. Θα είναι πολύ σημαντικό οι νέοι παίκτες να ενσωματωθούν γρήγορα στο νέο τους περιβάλλον να «δέσουν» με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις