Αιχμές Διαγόρα για αποχωρήσεις: Όποιος φεύγει από το μαντρί τον τρώει ο λύκος

Την άποψη ότι ο Διαγόρας συνεχίζει απερίσπαστος τον δρόμο του παρά τα όσα συμβαίνουν στο Ελληνικό ποδόσφαιρο αλλά και το ότι για μια ακόμα φορά θα είναι ανταγωνιστικός, επεσήμανε με δηλώσεις του στην «Αθλητική Ροδιακή», ο πρόεδρος του ερασιτέχνη του συλλόγου και στέλεχος της ΠΑΕ Κώστας Στεφανίδης.

Ο ίδιος έστειλε παράλληλα και το μήνυμα προς τους παίκτες που με τη θέλησή τους φεύγουν από την ομάδα ότι «όποιος φεύγει από το μαντρί τον τρώει ο λύκος», «φωτογραφίζοντας» και τον Κώστα Μπαρμπαρούση που ο «Γηραιός» ήθελε να τον κρατήσει αλλά επιθυμία του παίκτη ήταν να αποχωρήσει. Ο κ. Στεφανίδης είπε τα εξής:

«Ανεξάρτητα από τα όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα στο Ελληνικό ποδόσφαιρο, ο Διαγόρας συνεχίζει τον δρόμο του. Ο σύλλογος έχει αναπτύξει συγκεκριμένη φιλοσοφία η οποία διέπεται από την ιστορία, την ηθική και τη συνεισφορά του στη Ροδίτικη κοινωνία. Είναι μια φιλοσοφία που μεταδίδεται από τη διοίκηση προς όλα τα στελέχη και φυσικά τους ποδοσφαιριστές του συλλόγου».

Μιλώντας για τις ανανεώσεις τόνισε: «Ο Διαγόρας είχε τον στόχο να κρατήσει τους παίκτες του βασικού κορμού γιατί είναι παιδιά τα έχουν αφομοιώσει αυτή τη φιλοσοφία. Αυτούς που ήθελε ο Διαγόρας να κρατήσει, τους κράτησε σχεδόν όλους. Για τις εξαιρέσεις έχω να πω ότι όποιος φύγει από το μαντρί τον τρώει ο λύκος! Όλοι οι παίκτες θα πρέπει να καταλάβουν ότι η σχέση με τον Διαγόρα είναι αμφίδρομη. Προσφέρει ο ένας στον άλλον. Αυτό που πρέπει να γίνει ξεκάθαρα αντιληπτό είναι ότι όσοι φοράνε τη φανέλα του η αξία τους πολλαπλασιάζεται. Και αυτό αποδεικνύεται από αυτούς που έφυγαν οι οποίοι δεν έχουν κάνει τίποτα και ούτε θα κάνουν».

Ο κ. Στεφανίδης ανέφερε ότι υπήρχαν και ορισμένοι «εχθροί» του Διαγόρα στο θέμα των ανανεώσεων που πήγαν να κάνουν κακό στην ομάδα: «Δεν ήταν εύκολο να κρατήσουμε τους παίκτες του βασικού κορμού γιατί υπήρξαν τελικά και ορισμένοι εχθροί του Διαγόρα οι οποίοι προσπάθησαν να δημιουργήσουν πρόβλημα. Είναι γνωστοί αυτοί σε εμάς. Είναι άνθρωποι οι οποίοι κάποτε είχαν ζητήσει τη βοήθεια του συλλόγου».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις