Στα Χάνια Πηλίου η αποστολή του Ατρόμητου

Στα Χάνια Πηλίου βρίσκονται από το μεσημέρι του Σαββάτου οι παίκτες, το τεχνικό και ιατρικό επιτελείο της ομάδας του Ατρόμητου όπου πραγματοποιεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Η προετοιμασία ξεκινά με τις καλύτερες προϋποθέσεις αφού η ξενοδοχειακή μονάδα που θα φιλοξενήσει τις επόμενες 14 μέρες τους Περιστεριώτες βρίσκεται σε υψόμετρο μεγαλύτερο των 1200 μέτρων και διαθέτει υποδειγματικές κλιματικές συνθήκες.

Η πρώτη προπόνηση είναι προγραμματισμένη για το απόγευμα του Σαββάτου, στην οποία ο  Νταμίρ Κάναντι, θα ξεκινήσει να «χτίζει» τον Ατρόμητο της νέας σεζόν.

IMG 9252

Την αποστολή που βρέθηκε από την πρώτη μέρα στα Χάνια Πηλίου αποτελούν 21 ποδοσφαιριστές και είναι οι εξής: Μανδάς, Θεοδωράκης, Σάλτας, Στρούγγης, Γκάλο, Γούτας, Νταβιώτης, Κιβρακίδης, Ούμπιδες, Ρισβάνης, Ραμπέγιο, Γιακουμάκης, Νάτσος, Μπουσούλατζιτς, Ζάννης, Μανούσος, Αθανασίου, Βέλλιος, Χαρίσης, Κωτσόπουλος και Τριμμάτης.

IMG 9256

Στην προετοιμασία βρίσκεται σύσσωμο το τεχνικό επιτελείο (Ερβάς, Ρούσσης, Πήδουλας, Αντωνόπουλος, Βενιαμίν), ο ιατρός Ανδρέας Πισκοπάκης, ο επικεφαλής του physio team Παναγιώτης Αμπελιώτης, οι φυσικοθεραπευτές Λευτέρης Γαϊτάνος και Δημήτρης Γκρεκός, οι φροντιστές Σαράντος Χατζηγιαννάκης και Παναγιώτης Φραγκούλης και ο team manager Νίκος Λαζαρίδης.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις