Επέστρεψε στον Πρωτεσίλαο ο Θανάσης Παπαδόπουλος

Έναν σπουδαίο σκόρερ ενέταξε στον δυναμικό του ο Πρωτεσίλαος. Είναι ο Θανάσης Παπαδόπουλος που επιστρέφει στον Πτελεό μετά από την πετυχημένη του θητεία στη Δήμητρα, με τη φανέλα της οποίας πέτυχε την προηγούμενη διετία 23 γκολ σε 30 εμφανίσεις. Στον Πρωτεσίλαο γνωρίζουν άριστα την εκτελεστική του δεινότητα, αφού στην τελευταία του σεζόν στην ομάδα (2017-18) είχε σκοράρει 25 φορές σε 26 ματς.
Γι’ αυτό και η ανακοίνωση είναι… πανηγυρική: «Όπως λέει και ο λαός… ο δολοφόνος πάντα γυρίζει στο τόπο του εγκλήματος. Κι όταν είσαι μακριά από την «οικογένειά» σου και το «σπίτι» σου, κάποια στιγμή θα επιστρέψεις. Έτσι, λοιπόν, ήρθε η ώρα το δικό μας παιδί να γυρίσει στην οικογένεια του. Ο λόγος φυσικά για τον killer του τοπικού Θανάση Παπαδόπουλο. Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε καλή και υγιή ποδοσφαιρική χρονιά».
Στο μεταξύ, σήμερα Δευτέρα στις 18.00 θα αρχίσει η προετοιμασία του Πρωτεσιλάου στο γήπεδο του Πτελεού. Οι «κυανόλευκοι» ενισχύθηκαν με τους Παπαδόπουλο και Βουραζέρη, ενώ έχουν κρατήσει και τον βασικό τους κορμό. Προπονητής έχει παραμείνει ο Δημήτρης Κόφφας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις