Πετούσε… φωτιές ο Ηρακλής Β. 4-0 τον Πανιώνιο

Βγάζει «φωτιές» η επίθεση του Ηρακλή Βόλου. Μετά τα πέντε γκολ που σημείωσε επί της Δάφνης στην πρεμιέρα του 1ου ομίλου της Α’ ΕΠΣΘ, σήμερα στο «Βασδέκειο» νίκησε με 4-0 τον Πανιώνιο και πέτυχε τη δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα. Η ανωτερότητα των νικητών δεν αμφισβητήθηκε σε κανένα σημείο του αγώνα, καθώς από…

…πολύ νωρίς πήραν το προβάδισμα στο σκορ και κατάφεραν να «καθαρίσου» το ματς από το πρώτο ημίχρονο, όταν και προηγήθηκαν με 2-0.
Με την συμπλήρωση πέντε λεπτών στο παιχνίδι ο Ψαρόμπας με κεφαλιά αξιοποίησε το κόρνερ που εκτέλεσε ο Θάνος και άνοιξε το σκορ. Γρήγορα, στο 15′, έγινε το 2-0 με σουτ του Μοράλες, μετά από νέα εκτέλεση κόρνερ του Κοντοβά.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Τσελπής στο 50ο λεπτό μετά από προσπάθεια και μεταβίβαση του Θάνου από τα δεξιά έγραψε το 3-0, για να κλείσει το σκορ ο Νούσιας στο 60′ μετά από πάσα του Τσελεπή. Στο τελευταίο 15λεπτο ο Πανιώνιος αγωνίστηκε με δέκα παίκτες, καθώς τραυματίστηκε ο Φώτου και είχαν γίνει ήδη οι τρεις αλλαγές. Ο Ηρακλής ολοκλήρωσε το ματς με δέκα παίκτες και αυτός, λόγω αποβολής του Λεβέντη.
ΗΡΑΚΛΗΣ: Πολυμέρου, Ασλάνογλου, Κοντοβάς, Ψαρόμπας, Μοράλες (75′ Πολυχρόνου), Θάνος (70′ Λεβέντης λ.τρ.), Νούσιας, Γκάγκας, Τσελεπής, Τσουκάλης (6′ Τσατσαρώνης λ.τρ), Δημητρίου.
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Ορφανός, Καραγιώργος, Κωστούλας (46′ λ.τρ. Χατζηβασιλείου), Καλατζής, Εμμανουήλ, Κ. Μπασδάνης (60′ Βαΐτσης), Μοσχούδης, Δ. Φώτου, Πέτσης, Γ. Μπασδάνης, Λυρίτσης (68′ Μαρούφ).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις