Περιμένει Κολόμπο και Μπαρτόλο ο Βόλος, κινείται για τρεις παίκτες πρώτης γραμμής

Σε πλήρη εξέλιξη είναι ο μεταγραφικός σχεδιασμός του ρόστερ του Βόλου, καθώς οι ιθύνοντες της ΠΑΕ κινούνται, σε συνεργασία με τον προπονητή Σάκη Τσιώλη, να καλύψουν τα κενά που υπάρχουν.
Από την ομάδα που ολοκλήρωσε την πρώτη της παρουσία στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ παρέμειναν συνολικά 14 ποδοσφαιριστές. Τέσσερις από αυτούς είναι ξένοι και συγκεκριμένα οι Ισπανοί Χουάν Μουνίθ, Ίκερ Γκουαροτσένα, ο Αργεντινός Φράνκο Φεράρι και ο Σλοβάκος Έρικ Γέντρισεκ.
Από εκεί και πέρα οι Έλληνες παίκτες του περσινού ρόστερ που παραμένουν στην ομάδα είναι οι Θανάσης Γκαραβέλης, Τάσος Καραγκιόζης, Βασίλης Κραβαρίτης, Αντώνης Ντεντάκης, Γεράσιμος Μήτογλου, Στέργιος Δημόπουλος, Τάσος Τσοκάνης, Κώστας Κορέλας, Γιώργος Μπάλλας και Αλέξανδρος Κυζιρίδης. Από τους παραπάνω ποδοσφαιριστές οι Ντεντάκης και Δημόπουλος είναι οι μόνοι που έχουν ζήσει όλη την πορεία της ομάδας από τη Γ’ Εθνική έως τη Σούπερ Λιγκ, παίζοντας και τα τρία χρόνια με την κυανέρυθρη φανέλα.
Στους υπάρχοντες θα πρέπει να προσθέσουμε τις πέντε, μέχρι τώρα, μεταγραφές που πραγματοποίησε η ομάδα και συγκεκριμένα τον επιθετικό Τάσο Κρητικό, τον Σουηδό μέσο Σιμόν Λουντεβάλ, τον Ουρουγουανό μεσοεπιθετικό Ζαν Μπαριέντος, τον Ολλανδό μέσο Ντάαν Ριένστρα και τον Ισραηλινό τερματοφύλακα Μπόρις Κλέιμαν.
Επίσης, υπάρχει προφορική συμφωνία με τους Αργεντινούς Τζούλιαν Μπαρτόλο (μεσοεπιθετικός) και Ροντρίγκο Χέσους Κολόμπο (αμυντικός), αλλά εξαιτίας των προβλημάτων στις πτήσεις από τη λατινική Αμερική, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, έχει καθυστερήσει την άφιξή τους στην Ελλάδα. Να τονίσουμε, πως και οι δύο μπορούν να αγωνιστούν ως κοινοτικοί, καθώς διαθέτουν ιταλικό διαβατήριο.
Η διοίκηση κινείται για την απόκτηση τριών τουλάχιστον ποδοσφαιριστών πρώτης γραμμής. Ένας από αυτούς θα είναι κεντρικός αμυντικός, ένας δεξιός οπισθοφύλακας και ένας επιθετικός. Βέβαια, εφόσον κριθεί ότι η ομάδα θα χρειαστεί περαιτέρω ενίσχυση θα γίνουν κι άλλες μεταγραφικές κινήσεις, καθώς η διοίκηση θέλει να δημιουργηθεί μία ομάδα ανταγωνιστική, η οποία να είναι σε θέση να ανταποκριθεί στις υψηλές απαιτήσεις του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ.
Επίσης, είναι πολύ πιθανό να αποκτηθούν και ένας ή δύο παίκτες ως δανεικοί από τον ΠΑΟΚ, όπως συνέβη πέρυσι, όπου η ομάδα είχε αποκτήσει συνολικά έξι ποδοσφαιριστές από τον «Δικέφαλο».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις