Σε ομάδα του Λουξεμβούργου υπέγραψε ο Κώστας Καρακώστας

Ένα ακόμη βήμα στην καριέρα του θα κάνει ο 19χρονος Κώστας Καρακώστας, που μετακομίζει στο Λουξεμβούργο παίρνοντας μεταγραφή στη FC Syra Mensdorf 1938.
Ο 19χρονος πορτιέρο μετά την φανέλα του Ηρακλή, της TuS Koblenz 1911 και της Νίκης Βόλου θα κάνει το άλμα στη καριέρα του παίρνοντας μεταγραφή στη FC Syra Mensdorf 1938 με την οποία υπέγραψε συμβόλαιο τριετούς διαρκείας.
Αρχικά ο νεαρός βρέθηκε στη Waldhof Mancheim και υπήρχε πρόταση να συνεχίσει εκεί αλλά το έντονο ενδιαφέρον του έμπειρου προπονητή Jan Küchling έπεισε το νεαρό ποδοσφαιριστή.
Η Syra Mensdorf αγωνίζεται στη 1 Division – 2 Bezirk (3rd League).
Επίσης η ομάδα διαθέτει τέσσερα γήπεδα στο αθλητικό της κέντρο δυο με τεχνητό χλοοτάπητα και δυο με φυσικό χλοοτάπητα.
Μετά την υπογραφή του δήλωσε τα εξής: “Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι σε μια οργανωμένη ομάδα με στόχους. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της ομάδας και υπόσχομαι να δώσω τα μέγιστα στην προσπάθεια που κάνει η ομάδα για την επίτευξη των στόχων της.
Θέλω να ευχαριστήσω επίσης την οικογένεια της Νίκης Βόλου και ιδιαίτερα τον κ. Βεργέτη και τον κ. Γρηγοριάδη για την συνεργασία μας. Εύχομαι να έχει μια πετυχημένη χρόνια και υγεία σε όλους τους ποδοσφαιριστές».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις