Τα πρώτα αποκτήματα του Α.Ο. Άνω Λεχωνίων

Μία από τις ομάδες που επανεμφανίζονται στα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Θεσσαλίας είναι ο Α.Ο. Άνω Λεχωνίων, ο οποίος δήλωσε συμμετοχή στην Β’ κατηγορία.
Τα τελευταία χρόνια η ομάδα των Άνω Λεχωνίων είχε ενώσει τις δυνάμεις της με τον Νηλέα Κάτω Λεχωνίων, αλλά από φέτος θα έχει και πάλι αυτόνομη πορεία, ενώ ήδη ανακοίνωσε και τον προπονητή της, που θα είναι ο Αποστόλης Χαλαστάρας. Επίσης, γνωστοποίησε την απόκτηση των ποδοσφαιριστών Χρήστου Ραφτόπουλου και Λεωνίδα Κάλαρι.
Σήμερα θα πραγματοποιηθεί και η παρουσίαση της ομάδας, ενώ θα ακολουθήσει συζήτηση σχετικά με τους στόχους της. Η διοίκηση του συλλόγου εξέδωσε σχετικές ανακοινώσεις. Αναλυτικά:
– «Το Δ.Σ. του ΑΟΑΛ με χαρά ανακοινώνει την επαναλειτουργία του Αθλητικού Ομίλου Άνω Λεχωνιών , καθώς και την ίδρυση της ποδοσφαιρικής ομάδας «Α.Ο. Άνω Λεχωνίων» , η οποία θα συμμετέχει στη Β’ κατηγορία του τοπικού πρωταθλήματος της ΕΠΣΘ . Σας περιμένουμε την Δευτέρα 3/8/2020 και ώρα 19.00 στο «Μουρογιάνειο».
– «Το Δ.Σ του ΑΟΑΛ με χαρά ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον Αποστολή Χαλαστάρα ο οποίος θα κληθεί να οδηγήσει την ομάδα στο πρώτο της ταξίδι στο πρωτάθλημα της Β’ τοπικής κατηγορίας. Του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες».
– «Συνεχίζοντας τον μεταγραφικό σχεδιασμό για τη νέα σεζόν το Δ.Σ της ομάδας μας ανακοινώνει μια πολύ σημαντική προσθήκη για τη γραμμή κρούσης. Ο Ραφτόπουλος αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά στην πορεία της ομάδας μας με τον 21χρονο επιθετικό να δηλώνει χαρούμενος και ενθουσιασμένος για τη νέα σεζόν. Χρήστο σου ευχόμαστε υγεία και πολλά γκολ».
– «Το Δ.Σ. του Α.Ο. Άνω Λεχωνίων ανακοινώνει με περίσσια χαρά την απόκτηση του ταλαντούχου νεαρού μεσοεπιθετικού Κάλαρι Λεωνίδα. Αν και μόλις 15 ετών (γεννημένος στις 26/7/2005), πέρυσι αγωνίστηκε στη Β’ τοπική με την ομάδα Ε.Λ. Νηλέας. Ο Λεωνίδας δηλώνει ενθουσιασμένος για τη πρώτη του μεταγραφή και έτοιμος να βοηθήσει τη νέα του ομάδα. Καλωσορίζουμε, λοιπόν, στην οικογένεια του Α.Ο. Άνω Λεχωνίων ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του βολιώτικου ποδοσφαίρου και του ευχόμαστε υγεία και κάθε επιτυχία με τα χρώματα της ομάδας μας».

Πηγή: εφημερίδα “Θεσσαλία”

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις