Αχ. Μπέος: Στηρίξτε έμπρακτα τη νέα προσπάθεια

Πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ (3/7), με πρωτοβουλία του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου, συγκέντρωση σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης εβδομήντα περίπου Βολιωτών επιχειρηματιών, με σκοπό να βοηθήσουν τη νέα προσπάθεια που επιχειρείται στην ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου από τους κ.κ. Βαρούτσικο και Τόρη.
Στην εκδήλωση προσκλήθηκε και…

…παραβρέθηκε και ο νέος δήμαρχος Βόλου, κ. Αχιλλέας Μπέος, ο οποίος μίλησε στους παρευρισκόμενους, ζητώντας να στηρίξουν οικονομικά το εγχείρημα και όλοι ενωμένοι να βοηθήσουν τον Ολυμπιακό να ανέβει κατηγορία.
Ο κ. Αχιλλέας Μπέος τόνισε για μια ακόμη φορά πως ο κύκλος του στον Ολυμπιακό Βόλου έχει κλείσει οριστικά και ζήτησε από τους επιχειρηματίες που έδωσαν το «παρών» στη συγκέντρωση, να σταθούν στο πλευρό της νέας διοίκησης και να στηρίξουν οικονομικά το Δ.Σ. που θα προκύψει.
«Οφείλω να ευχαριστήσω τους κ.κ. Βαρούτσικο και Τόρη, για την απόφασή τους να βγουν μπροστά, σε μια δύσκολη στιγμή για την ομάδα. Εύχομαι να συγκροτηθεί ένα ισχυρό διοικητικό συμβούλιο, που πάνω απ’ όλα δεν θα αμφισβητείται. Η ομάδα μπορεί να υλοποιήσει το στόχο της ανόδου, αρκεί να πάψει η γκρίνια και η μιζέρια από ορισμένους.
Αν αυτοί οι άνθρωποι, που κάνουν μπροστά σε μια πολύ δύσκολη περίοδο, δεν έχουν τη στήριξη όλων των φιλάθλων της ομάδας, δεν θα μπορέσουν να οδηγήσουν την ομάδα στη Σούπερ Λιγκ.
Θεωρώ υποχρέωση όλων εσάς που βρίσκεστε στην αίθουσα, να πάρετε από έξι εισιτήρια διαρκείας για τη Θύρα 4 των επισήμων, τη λεγόμενη VIP, εξαντλώντας και τις 320 θέσεις, κάνοντας μια χορηγία στον Ολυμπιακό Βόλου. Υπάρχουν, βέβαια και άλλα άτομα τα οποία ο Ολυμπιακός μπορεί να προσεγγίσει, έτσι ώστε να βοηθήσουν οικονομικά την ομάδα.
Μακάρι να βρεθεί ένας μεγάλος επενδυτής. Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν φαίνεται στον ορίζοντα και θα πρέπει να στηριχθούμε στις δικές μας δυνάμεις. Με ενότητα, συστράτευση δυνάμεων και αγάπη για τον Ολυμπιακό Βόλου».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις