Λούνα ο πρώτος στόχος της ΑΕΚ για αριστερά

Από τη στιγμή που έγινε γνωστό πως ο Νίκλας Χουλτ δεν θα συνεχίσει στην ΑΕΚ, η απόκτηση ενός αριστερού μπακ έγινε προτεραιότητα για την Ένωση. Οι Κιτρινόμαυροι έχουν ήδη προχωρήσει το συγκεκριμένο θέμα, με την περίπτωση του Αντόνιο Λούνα να βρίσκεται στην κορυφή της λίστας τους!

Ο 29χρονος Ισπανός αμυντικός ανήκει στη Λεβάντε, ενώ πέρυσι αγωνίστηκε με τη μορφή δανεισμού στη Ράγιο Βαγιεκάνο.
Ο Λούνα έχει συμβόλαιο για ακόμα ένα χρόνο με την Λεβάντε, όμως εκτιμάται πως με ένα μικρό ποσό μπορεί να αποχωρήσει. Η ΑΕΚ βρίσκεται εδώ και μέρες σε επαφές με την πλευρά του και η υπόθεση δείχνει σε καλό δρόμο. Ο Λούνα δεν είναι η μοναδική περίπτωση αριστερού μπακ που απασχολεί, μιας και στη λίστα υπάρχει ένας ακόμα παίκτης που ενδιαφέρει. Ωστόσο, ο Ισπανός άσος φαίνεται πως είναι ο βασικός στόχος.

Πρόκειται για παίκτη που ξεκίνησε από τις Ακαδημίες της Σεβίλλης. Εκεί έμαθε ποδόσφαιρο και το 2010 ανέβηκε στην πρώτη ομάδα, για να πάει στην πορεία δανεικός σε Αλμερία και Μαγιόρκα. Το 2013 έπαιξε στην Αγγλία και την Άστον Βίλα (17 συμμετοχές), μέχρι το 2015, ενώ στο ενδιάμεσο δανείστηκε σε Βερόνα και Σπέτσια, στην Ιταλία. Κατόπιν, πήγε στην Εϊμπάρ (41 συμμετοχές), ενώ από το 2017 ανήκει στη Λεβάντε (39 συμμετοχές). Φέτος έπαιξε σε 21 ματς με την Ράγιο.

Ο Λούνα είναι μια περίπτωση που έχει προκρίνει και ο Μάσιμο Καρέρα. Η ΑΕΚ κινείται έντονα τα τελευταία 24ωρα για να έρθει σε συμφωνία με την πλευρά του, κρατώντας πάντως ανοικτή γραμμή επικοινωνίας και με τον έτερο αριστερό μπακ της λίστας της.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις