Δεν παρεκκλίνει του πλάνου του ο Ολυμπιακός Βόλου

Μπορεί η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ να ανέβαλε τη συζήτηση για την πιθανή αναδιάρθρωση στη χθεσινή της συνεδρίαση, ωστόσο, στον Ολυμπιακό Βόλου υπάρχει αισιοδοξία πως η ομάδα τη νέα χρονιά θα αγωνιστεί στη δεύτερη τη τάξει επαγγελματική κατηγορία.

Ανησυχία είναι λογικό να υπάρχει, όπως και σε όλες τις ομάδες της κατηγορίας, από τη στιγμή που η ΕΠΟ δεν έχει ανακοινώσει ακόμη την ετυμηγορία της, όμως οι «ερυθρόλευκοι» συνεχίζουν κανονικά τον προγραμματισμό τους και δεν παρεκκλίνουν του πλάνου τους.

Οι διοικούντες τον Ολυμπιακό κινούνται μεθοδικά και «τρέχουν» όλα τα θέματα που άπτονται του σχεδιασμού του ρόστερ, της οργάνωσης και λειτουργίας της ΠΑΕ. Δεν αλλάζει τίποτα από το πλάνο που έχει σχεδιαστεί από τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Ευριπίδη Τσιμπανάκο, μαζί με τον πρόεδρο Σωτήρη Μαυρονάσιο, τον τεχνικό διευθυντή Θωμά Μακρή και τον προπονητή Περικλή Αμανατίδη.

Η μεταγραφική ενίσχυση θα συνεχιστεί τις προσεχείς μέρες, με τον Ολυμπιακό να παρουσιάζεται δυνατός σε όλα τα επίπεδα και όχι μόνο στον αγωνιστικό τομέα. Οι εκδηλώσεις που έχει προγραμματίσει η ΠΑΕ θα πραγματοποιηθούν κανονικά.

Όσον αφορά την απόφαση για την αναδιάρθρωση, θα την πάρει η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ, η οποία αναμένεται να συνεδριάσει στις 19 Αυγούστου, με τις ομάδες να αισιοδοξούν πως η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία θα προχωρήσει στην αναδιάρθρωση και τη δημιουργία μιας Β’ Εθνικής, χωρισμένη σε δύο ομίλους, προς όφελος των ομάδων.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις