Τέσσερις ανανεώσεις στον Άνθιμο Γαζή

Με τη φανέλα του Άνθιμου Γαζή θα αγωνίζονται και τη νέα αγωνιστική σεζόν τέσσερις ταλαντούχοι νεαροί ποδοσφαιριστές. Πρόκειται για τους Κώστα Βούλγαρη, Ευγένιο Σαραφίδη, Νίκο Δημόπουλο και Αλέξανδρο Σιαμουρδάνη.

Παράλληλα ο σύλλογος του Πηλίου ενημέρωσε ότι μόλις κλείσει ο κύκλος των ανανεώσεων θα γνωστοποιηθούν οι πρώτες μεταγραφές, καθώς τρεις έμπειροι ποδοσφαιριστές έχουν συμφωνήσει να ενταχθούν στην ομάδα.

Η ανακοίνωση:

«Άλλοι τέσσερις από τους βασικούς ποδοσφαιριστές έχουν ανανεώσει για την φετινή απαιτητική χρονιά στην Β’ κατηγορία με την νέα διοίκηση. Η διοίκηση έκανε από νωρίς γνωστό ότι πρόθεση είναι να στηριχθούν οι ποδοσφαιριστές που τα τελευταία χρόνια έχουν φέρει τον σύλλογο σε υψηλό επίπεδο. Μάλιστα ιδιαίτερη βάση δίνεται στο να αγωνίζονται νεαροί αθλητές με κίνητρο και ποδοσφαιριστές από την ευρύτερη περιοχή του Πηλίου, όντας ο Αθλητικός Όμιλος Μηλεών, ο πρώτος ιδρυθέντας σύλλογος του Πηλίου.

Οι τέσσερις ποδοσφαιριστές έχουν μεγάλη συνεισφορά στον σύλλογο τα τελευταία χρόνια αφού όλοι τους αγωνίζονται χρόνια για τον σύλλογο των Μηλεών  και πρόκειται για βασικούς παίχτες και καλούς χαρακτήρες ταυτόχρονα.

Βούλγαρης, Σαραφίδης, Δημόπουλος και Σιαμουρδάνης, όλοι τους φερέλπιδες αθλητές, όλοι τους βασικοί την περσινή σεζόν που αποτελούν ταυτόχρονα και το μέλλον του συλλόγου. Και οι τέσσερις διακρίνονται για το πάθος τους, αλλά και για την τεχνική τους κατάρτιση.

Επίσης  σε συνεργασία με τον προπονητή κ. Καραμίχαλο, η διοίκηση βρίσκεται σε καθημερινές επαφές με παίχτες και εντός των ημερών αφού κλείσει ο κύκλος των ανανεώσεων θα γίνουν γνωστές και οι πρώτες μεταγραφές για την φετινή σεζόν. Ήδη τρείς έμπειροι ποδοσφαιριστές έχουν συμφωνήσει να ενταχθούν στον σύλλογο και θεωρούνται ‘κλεισμένοι’ όμως γίνονται προσπάθειες ώστε να ολοκληρωθούν οι μεταγραφές τους αφού δεν έχουν πάρει ακόμα τις ελευθέρας από τις ομάδες τους.»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις