Το έκανε ντέρμπι ο Απόλλων

Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» επικράτησε 3-1 του Πανελευσινιακού, αν και θα μπορούσε να ισοφαριστεί.

Στην όγδοη σερί ήττα υποχρέωσε τον Πανελευσινιακό ο Απόλλων Σμύρνης, ο οποίος κατέκτησε το τρίποντο (3-1) στην αναμέτρηση που έγινε στη Ριζούπολη. Μετά τη νίκη επί του Εργοτέλη (3-0), νέα επικράτηση για την «Ελαφρά Ταξιαρχία», που βέβαια έκανε τα εύκολα, δύσκολα. Είναι χαρακτηριστικό ότι στο 79′ η ομάδα της Δυτικής Αττικής είχε δοκάρι με τον Μπλάνκο και θα μπορούσε να ισοφαρίσει σε 2-2.

Το 1-0 έκανε για τους γηπεδούχους ο Βάντερσον στο 38′, με διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή. Το 2-0 σημείωσε στο 62′ ο Αλμπάνης, ενώ για την Ελευσίνα μείωσε στο 67′ με κοντινό πλασέ ο Λίτσος. Τελικά η ηρεμία επανήλθε στον Απόλλωνα, όταν ο Βάντερσον στο 93′ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-1. Οι «κυανόλευκοι» πρέπει να κρατήσουν μόνο τη νίκη και τίποτα άλλο, μια και αν χάνονταν βαθμοί σε αυτό το ματς θα επρόκειτο για «αυτοκτονία».

Οι συνθέσεις:

ΑΠΟΛΛΩΝ: Ταΐρης, Πάνος (81′ Αρναούτογλου), Ψιάνος, Φατιόν, Δεληζήσης, Κονέ, Βάντερσον, Παρπέξ, Τζιώρας (58′ Κρητικός), Αλμπάνης, Φαρινόλα (73′ Συμελίδης)

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ: Μπαντίκος, Ανδρίκος, Λίτσος, Τσίγκρος, Κασνέτσης (63′ Κορνελάτος), Γκεμίσης, Τσολακίδης, Πούρνος (41′ λ. τρ. Πλαβούκος), Μπλάνκο, Κακαράς, Ταμπάκης (58′ Μποτωνάκης).

flnews.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις