Παλτόγλου: «Δεν ξαναπαίζουμε Football League με έξοδα για Super League2»

Αγανακτισμένος εμφανίστηκε ο Πρόεδρος του Αιγάλεω, Άρης Παλτόγλου σε δηλώσεις που παραχώρησε στη mikriliga.com, όσον αφορά την αναδιάρθρωση.

«Δεν έχω σκοπό να κατεβάσω την ομάδα!»

Αρχικά, τόνισε πώς σε περίπτωση που δεν γίνει αναδιάρθρωση με Β’ Εθνική δύο ομίλων, δεν θα κατεβάσει την ομάδα στο πρωτάθλημα:

«Εγώ δεν έχω σκοπό να κατεβάσω την ομάδα, θα την κατεβάσει ο Ερασιτέχνης στη Γ’. Στη Football League δεν ξαναπαίζουμε με αυτά τα έξοδα, τα οποία είναι για Σούπερ Λιγκ 2. Το εννοώ!»

«Θα έχει επίπτωση στην κυβέρνηση»

Στη συνέχεια ανέφερε πώς η μη αναδιάρθρωση θα έχει επίπτωση στην κυβέρνηση καθώς ο Λευτέρης Αυγενάκης είχε δηλώσει ξεκάθαρα πώς θα έχουμε δύο ομίλους.

«Θα έχει επίπτωση στην κυβέρνηση αυτό το πράγμα, ο υπουργός είχε πει ξεκάθαρα ότι θα δημιουργηθούν δύο όμιλοι. Όλοι έχουν προχωρήσει σε κινήσεις.

Η Ρόδος έχει δώσει ένα κάρο χρήματα, ο Πανσερραϊκός, ο Πιερικός, που ανέβηκαν τώρα. Ξόδεψαν τόσα χρήματα με βάση τις δηλώσεις Αυγενάκη.»

«Αν δεν βάλει η κυβέρνηση βέτο θα είναι μεγάλη αποτυχία»

Έπειτα ο ισχυρός άνδρας των κυανόλευκων, πρόσθεσε πώς η ομάδα του αδικήθηκε πρόπερσι που πήρε την άνοδο και αν η κυβέρνηση δεν βάλει βέτο θα είναι μεγάλη αποτυχία:

«Έχω κάνει δέκα μεταγραφές, αν δεν γίνει, θα κάνω εκκαθάριση και η ομάδα θα παίξει στη Γ’ Εθνική με την Κ17. Το έχω αναφέρει ξανά, ο μόνος λόγος να κατέβουμε είναι η Β’ Εθνική.

Αδικηθήκαμε πρόπερσι, αν δεν βάλει η κυβέρνηση βέτο θα είναι μεγάλη της αποτυχία. Θα είναι το ίδιο με το Βασιλειάδη που έφυγε και έμεινε στην ιστορία σαν τον χειρότερο Υπουργό!»

«Είναι ντροπή, δηλώνω πώς δεν θα κατέβουμε!»

Τέλος, έκανε λόγο για ντροπή, καθώς έχουν γίνει επενδύσεις και έκλεισε λέγοντας πώς δεν υπάρχει περίπτωση να κατεβάσει την ομάδα αν δεν γίνουν οι δύο όμιλοι:

«Το έχω δηλώσει και στο Αιγάλεω. Όπως είχα δηλώσει και πώς αν η ομάδα πάει έστω και μια φορά πειθαρχικό λόγω φασαριών, θα αποχωρήσουμε έτσι και τώρα δηλώνω πώς δεν υπάρχει περίπτωση να την κατεβάσω χωρίς να γίνει αναδιάρθρωση.

Είναι ντροπή, έχουν γίνει επενδύσεις, ειδικά η Ρόδος… Τον σκέφτεται κανείς αυτόν τον άνθρωπο που έχει δαπανήσει τόσα χρήματα;»

mikriliga.com

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις