Δεν λύγισε ούτε απέναντι στη Ζάκυνθο η ΑΣΑ

Τρεις πολύτιμους βαθμούς πήρε την Κυριακή (15/11) η Αναγέννηση Καρδίτσας, που επικράτησε στο γήπεδό της με 2-0 της Ζακύνθου στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής.

Οι «κιτρινόμαυροι», που παρέμειναν αήττητοι στην έδρα τους όπου μετρούν πλέον 3 νίκες και 1 ισοπαλία, ανέβηκαν στους 13 βαθμούς, αφήνοντας τους νησιώτες, που αγνοούν το «τρίποντο» στη διοργάνωση από τις 3 Οκτωβρίου, στους 6.

Η ομάδα του Σάκη Θεοδοσιάδη κρατούσε καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα τα ηνία, ωστόσο έπρεπε να φτάσει στο δεύτερο ημίχρονο για να βρει δίχτυα.

Έπειτα από ένα πρώτο 45λεπτο, όπου οι δύο ομάδες δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν σοβαρές αξιώσεις για γκολ, η Αναγέννηση άνοιξε το σκορ στο 61′ με τον Μοσχάλη να βγάζει τη σέντρα για τον Τσίτα, που εκμεταλλεύτηκε την κακή έξοδο του Παπαδόπουλο, και με σουτ έκανε το 1-0 για τους Θεσσαλούς. Νωρίτερα στο 50′ είχε προειδοποιήσει τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων ο Σκαθαρούδης με το σουτ που επιχείρησε εκτός περιοχής.

Τελικά κι ενώ όλα έδειχναν ότι η Αναγέννηση θα φύγει με το «τρίποντο», ήρθε στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων (90’+2′) ο Τσούκαλος για να σφραγίσει τη νίκη με διπλή προσπάθεια, διαμορφώντας το τελικό 2-0.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Τάσης (Ηπείρου) με βοηθούς τους Νατσιούλα (Λάρισας) και Γούτα (Χαλκιδικής).

Κίτρινες κάρτες: 35′ Μοσχάκης, 59′ Δημόπουλος / 48′ Κυριακίδης, 69′ Βυθούλκας, 86′ Αποστόλου

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Σάκης Θεοδοσιάδης): Κουτσόπουλος, Σάββας, Δημόπουλος, Γκόλιας, Κισκαμπάνης, Καραχάλιος, Μαυριάς (46′ Σκαθαρούδης), Μοσχάκης, Τσίτας (80′ Τσούκαλος), Μπιτέλης (62′ Υφαντής), Μπλέντι.

ΖΑΚΥΝΘΟΣ (Καλίντ Κάραμα): Παπαδόπουλος, Γραικός, Κουρέλλας, Καμπούρης, Αποστόλου, Ναζίμ (32′ λ.τ. Βυθούλκας), Ορφανίδης, Πέττας Ραφ., Μεντούρ (67′ Κωστούλας), Κυριακίδης, Καραμαλίκης (63′ Κρολ)

a-sports.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις