Μεταγραφική “βόμβα” με Σέρτζιο Γκονζάλες η Νίκη Βόλου (vids)

Μεταγραφική “βόμβα” πυροδότησε η Νίκη Βόλου καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες του goalpost.gr, παίκτης της θα πρέπει να θεωρείται ο Σέρτζιο Φαμπιάν Γκονζάλες, ο οποίος βρίσκεται καθ’ οδόν για την Ελλάδα, αφού πρώτα αλλάξει αεροπλάνο στην Ισπανία. Ο 25χρονος Αργεντινός επιθετικός αναμένεται να βρίσκεται στην πόλη του Βόλου, αύριο (06/08) το βράδυ, ώστε να είναι παρών στην έναρξη της προετοιμασίας της νέας του ομάδα.

Ο Σέρτζιο Γκονζάλες είναι ένας ποδοσφαιριστής που έχει καταγράψει 26 συμμετοχές στη Superliga (Α’ Εθνική) της Αργεντινής έχοντας σημειώσει 4 τέρματα και 3 ασίστ. Ο Αργεντινός στράικερ αγωνίζεται κυρίως ως περιφερειακός κυνηγός ενώ μπορεί να καλύψει και την αριστερή πτέρυγα της επίθεσης. Στην πρώτη εθνική της Αργεντινής αγωνίστηκε με τη Λανούς και τη Ντεφένσα. Ο εκρηκτικός Λατίνος επιθετικός έχει καταγράψει, επίσης, 49 συμμετοχές στην Primera Nacional (B’ Εθνική) έχοντας σημειώσει 9 τέρματα. Την προηγούμενη σεζόν είχε μία γεμάτη από συμμετοχές χρονιά με 20 αγώνες φορώντας τη φανέλα της Ιντεπεντιέντε Ριβαντάβια.

Η προσθήκη του Σέρτζιο Γκονζάλες στο ρόστερ των κυανόλευκων και με δεδομένη την παραμονή Ροχάνο και Κρουθ δημιουργεί μία εκρηκτική επιθετική γραμμή για τη Νίκη που δικαιολογημένα αφήνει υποσχέσεις για μεγάλα πράγματα τη σεζόν που έρχεται…

Απολαύστε το νέο απόκτημα της Νίκης Βόλου στο βίντεο που ακολουθεί:

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις