Παπαδόπουλος: Δίκαιο το αποτέλεσμα

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου, Σούλης Παπαδόπουλος, χαρακτήρισε δίκαιο το ισόπαλο αποτέλεσμα με τον Εργοτέλη και θεωρεί θετικό τον ένα βαθμό που πήρε η ομάδα του απέναντι σ’ έναν δυνατό αντίπαλο. Αναλυτικά οι δηλώσεις του τεχνικού των «ερυθρολεύκων»:…

«Θέλαμε και οι δύο ομάδες να κερδίσουμε το παιχνίδι, για να βρεθούμε πιο ψηλά στη βαθμολογία. Δυστυχώς, δεν καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη. Ο Εργοτέλης είναι μια πολύ δυνατή και γρήγορη ομάδα από τη μεσαία γραμμή και στην επίθεση. Σήμερα έπαιξε με έναν ψηλό σέντερ φορ και στην αρχή, στο πρώτο 20λεπτο, μας δημιούργησε κάποια προβλήματα. Νομίζω, όμως πως με την αλλαγή που κάναμε στο ημίωρο και με την είσοδο του Νικολόπουλου, κερδίσαμε τις μονομαχίες στον αέρα στην άμυνά μας και από εκεί και πέρα δεν απειληθήκαμε από τον αντίπαλο. Θα μπορούσαμε με τον Ζέρη στο πρώτο μέρος να πετύχουμε ένα γκολ, αλλά όπως εξελίχθηκε το πρώτο ημίχρονο δεν δικαιούμασταν κάτι καλύτερο.
Στο δεύτερο ημίχρονο κάναμε άλλη μία αλλαγή, πήγαμε πάρα πολύ καλά, καθώς ξέραμε πως ο Εργοτέλης θα μας πιέσει και στο γήπεδό του πετυχαίνει γκολ και δημιουργεί φάσεις. Νομίζω ότι ήμασταν αρκετά καλά στημένοι στον αγωνιστικό χώρο, δεν μας απείλησε ιδιαίτερα ο Εργοτέλης και γενικά ήταν ένα παιχνίδι όπου θα μπορούσε τόσο ανά πάσα στιγμή να έρθει το γκολ είτε από μία, είτε από την άλλη ομάδα.
Ήταν ένα πολύ δυνατό παιχνίδι, χωρίς πολλές φάσεις. Πήραμε ένα βαθμό, ότι παίρνεις εκτός έδρας είναι κέρδος, σίγουρα όμως θέλαμε τη νίκη. Αλλά παίζει και ο αντίπαλος, ο οποίος ήταν πολύ δυνατός και του αξίζουν συγχαρητήρια. Εμείς χάσαμε μια σπουδαία ευκαιρία με τον Διαμαντόπουλο στο δεύτερο ημίχρονο, για να σκοράρουμε και να κερδίσουμε.
Συγχαρητήρια στον Εργοτέλη που διαθέτει νεαρούς και γρήγορους ποδοσφαιριστές. Το αποτέλεσμα για μένα είναι δίκαιο».

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις