Βελιτζέλος: «Σπουδαία νίκη από πολλές πλευρές»

Ευχαριστημένος από την απόδοση της ομάδας του στο πρώτο ημίχρονο αλλά όχι από τη διαχείριση στο δεύτερο, δήλωσε ο Κώστας Βελιτζέλος στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε τον αγώνα με τον Φωκικό στην Άμφισσα όπου η Νίκη επιβλήθηκε με σκορ 3-0. Ο 43χρονος τεχνικός μίλησε για την κακή ψυχολογία και την έλλειψη αυτοπεποίθησης που κουβαλούν οι ποδοσφαιριστές και πως ο μόνος τρόπος να αντιστραφεί αυτή η κατάσταση είναι τα καλά αποτελέσματα της ομάδας.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κώστα Βελιτζέλου:

«Ήταν μια σπουδαία νίκη από πολλές πλευρές. Χρειαζόμαστε τα αποτελέσματα για να μπορέσουμε να πατήσουμε στα πόδια μας, κυρίως στον ψυχολογικό τομέα. Ήταν ένα παιχνίδι για το οποίο ξέραμε τις δυσκολίες από πριν. Ευτυχήσαμε να προηγηθούμε από πολύ νωρίς 2-0 και όταν η ομάδα σου προηγείται με 2-0 από τόσο νωρίς, θα περίμενες να υπάρχει τουλάχιστον λίγο καλύτερη διαχείριση του αποτελέσματος, ώστε να κρατήσεις λίγο παραπάνω μπάλα, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο.

Δυστυχώς όμως σ’ εμάς υπάρχουν κατάλοιπα, μιλάω πάλι για τον ψυχολογικό τομέα, που η ομάδα δεν μπορεί ακόμα και με το 2-0 να πιστέψει στον εαυτό της. Είναι δουλειά όλων μας, αλλά έχει να κάνει σε πολύ μεγάλο βαθμό με το να πιστέψουν τα παιδιά τι μπορούν να πετύχουν. Αυτό θα γίνει αποτέλεσμα – αποτέλεσμα και θα βελτιώσουμε και την εικόνα μας. Σήμερα τους αξίζουν συγχαρητήρια γιατί το τελευταίο διάστημα είχαμε φορτωθεί πολλά τα οποία βρίσκονται στη μέση αυτοί… Είναι ένας επιπλέον λόγος για να τους δώσουμε συγχαρητήρια σήμερα. Να ευχηθώ στον συνάδερφο και στην ομάδα του Φωκικού καλή συνέχεια.

Για τον τραυματισμό του Κοτίτσα: «Δεν έγινε κάτι σοβαρό απλά επειδή χτύπησε σε σημείο που είχε τραυματιστεί και παλιότερα, προτίμησα να τον προφυλάξω αποσύροντάς τον άμεσα».

Χορηγός ρεπορτάζ: AEGEAN AUTOGAS ΚΑΡΑΛΗΣ

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις