Έρχονται Αργεντινός και Ισπανός στον Ολυμπιακό Βόλου

Αποκαλυπτικός ήταν ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, Σωτήρης Μαυρονάσιος, στην εκδήλωση παρουσίασης των εισιτηρίων διαρκείας της ΠΑΕ. Πέρα από την ανακοίνωση της απόκτησης του Αργεντινού επιτελικού μέσου Ερνάν Ντα Κάμπο, ο οποίος έχει πλούσιο βιογραφικό, με συμμετοχές και στην Α’ κατηγορία της Αργεντινής, ο Ολυμπιακός έχει κλείσει άλλους δύο ξένους παίκτες. Έναν, επίσης, Αργεντινό και έναν Ισπανό. Οι δύο τους αγωνίζονται στην επίθεση και στη μεσαία γραμμή και η απόκτησή τους θα δυναμώσει σημαντικά τον Ολυμπιακό, σε καίριες θέσεις.
Παράλληλα, συνεχίζονται οι κινήσεις για την απόκτηση ορισμένων πολύ αξιόλογων Ελλήνων ποδοσφαιριστών, προκειμένου να συμπληρωθούν τα κενά που υπάρχουν στο ρόστερ.
Οι κινήσεις που γίνονται από πλευράς της διοίκησης της ΠΑΕ αποδεικνύουν αυτό που έχουμε τονίσει κατ’ επανάληψη, πως ο Ολυμπιακός δεν παρεκκλίνει του πλάνου που έχει σχεδιάσει για τη νέα χρονιά, περιμένοντας να υπάρξουν ευχάριστα νέα στο μέτωπο της αναδιάρθρωσης, με την απόφαση να την παίρνει η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ στις 19 Αυγούστου, όπου και θα συνεδριάσει.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις