TV: Οι ταινίες της Πέμπτης (06/08)

Στις 21:00 το OPEN προβάλει την ξένη ταινία «Το κόλπο της ζωής μας». Ο Ρίτσαρντ και η Κέιτ είναι χωρισμένοι, αλλά διατηρούν μια φιλική σχέση. Λίγο πριν βγει στη σύνταξη, ο Ρίτσαρντ μαθαίνει ότι ο ιδιοκτήτης της εταιρείας του, έχει βρει έναν τρόπο για να μην του πληρώσει το εφάπαξ. Μαζί με την Κέιτ, θα τον παρακολουθήσουν και θα βάλουν στόχο να κλέψουν το πολύτιμο δαχτυλίδι που έχει δώσει στη μνηστή του, σε αντάλλαγμα για το εφάπαξ.

Στις 22:00 ο ΣΚΑΪ θα δείξει την κωμωδία «Κλαμπ χωρισμένων γυναικών». Η Μπρέντα, η Ελίζ και η Άνι μόλις συναντήθηκαν μετά από πολλά χρόνια στην κηδεία μιας κοινής φίλης τους. Και μόλις αντιλήφθηκαν πως έχουν κάτι κοινό μεταξύ τους: και οι τρεις είναι χωρισμένες καθώς οι σύζυγοί τους τις παράτησαν για να παντρευτούν γυναίκες αρκετά πιο νεαρές απ’ αυτές! Απογοητευμένες αλλά και φανερά εξοργισμένες, αποφασίζουν να θέσουν σε εφαρμογή ένα ιδιοφυές σχέδιο ώστε να εκδικηθούν τους πρώην συζύγους τους.

Την ίδια ώρα η ΕΡΤ2 προβάλει την μαύρη κωμωδία «Η διαβολογυναίκα». Η Ρουθ Πάτσετ είναι μια γεματούλα «θεά του νοικοκυριού», μητέρα δύο παιδιών και πιστή σύζυγος του Μπομπ, ενός διψασμένου για δόξα και χρήμα λογιστή. Όλα κυλούν ήρεμα, μέχρι τη στιγμή που εμφανίζεται στη ζωή τους η πλούσια και διάσημη συγγραφέας ρομαντικών μυθιστορημάτων Μέρι Φίσερ. Ο Μπομπ θα βρει στην αγκαλιά της Μέρι την ευκαιρία για επαγγελματική επιτυχία, που τόσο πολύ θέλει. Η Ρουθ, όταν αυτός την εγκαταλείπει, θα μεταμορφωθεί σε «διάβολο» και θα χρησιμοποιήσει κάθε μέσο για να καταστρέψει οικονομικά, επαγγελματικά, προσωπικά, τον πρώην άντρα της και τη γυναίκα που τον έκλεψε…

Διαβάστε αναλυτικά το τηλεοπτικό πρόγραμμα με όλες τις ταινίες που θα προβληθούν σήμερα Πέμπτη (06/08) από τα ιδιωτικά κανάλια αλλά και τη δημόσια τηλεόραση.

16:45 Πόντιος είμαι ότι θέλω κάνω – Ελληνική ταινία – Open TV

18:15 Η χαρτορίχτρα – Ελληνική ταινία – ΕΡΤ 1

21:00 Το κόλπο της ζωής μας – Ξένη ταινία – Open TV

22:00 Κλαμπ χωρισμένων γυναικών – Ξένη ταινία – ΣΚΑΪ

22:00 Τhe Zookeepers wife – Ξένη ταινία – STAR

22:00 Η διαβολογυναίκα – Ξένη ταινία -ΕΡΤ 2

02:00 21 JUMP STREET – Ξένη ταινία – Open TV

02:00 Η πτήση του Φοίνικα – Ξένη ταινία – ΣΚΑΪ

02:45 Απόλυτη δύναμη – Ξένη ταινία – STAR

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις