Συνεχίζει με τεχνικό τον Κώστα Τουρσούγκα η Δάφνη

Η Δάφνη Βόλου είναι ένα από τα ιστορικότερα σωματεία του νομού Μαγνησίας και από τις τάξεις της έχουν ξεπηδήσει σπουδαία ταλέντα που στη συνέχεια έκαναν καριέρα σε Ολυμπιακό και Νίκη. Κατά καιρούς έχει παρουσιάσει ομάδες που έπαιξαν θεαματικό ποδόσφαιρο το οποίο άρεσε όχι μόνο στο κοινό της συνοικίας των Αγίων Αναργύρων, αλλά και σε ουδέτερους φιλάθλους.
Όμως το καλοκαίρι πέρασε μεγάλη περιπέτεια, αφού δεν υπήρχαν ενδιαφερόμενοι να στελεχώσουν το νέο Δ.Σ. Ο κίνδυνος να μη δήλωνε συμμετοχή στο νέο πρωτάθλημα ήταν μεγάλος και αποφεύχθηκε την τελευταία στιγμή, όταν έκαναν μπροστά παράγοντες που αγαπούν τον σύλλογο και δεν ήθελαν να τον δουν να διαλύεται. Έτσι, συγκροτήθηκε διοίκηση με τον Γιάννη Τσάτσο να παραμένει στη θέση του προέδρου, ενώ άμεσα ανανεώθηκε και η συνεργασία με τον προπονητή Κώστα Τουρσούγκα.
Η διοίκηση της Δάφνης εξέδωσε και ανακοίνωση όπου αναφέρονται τα εξής: «Μια ομάδα με ιστορία 70 χρόνων και συνεχούς παρουσίας στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΘ δεν θα μπορούσε να αφεθεί στην τύχη της χωρίς να υπάρξει ενδιαφέρον για την συνέχιση αυτής της ιστορίας. Μετά και την συστράτευση όλων των δυνάμεων και συναισθανόμενοι το βάρος της ευθύνης για την ύπαρξη της ομάδας της Δάφνης Βόλου πραγματοποιήθηκαν εκλογές και αναδείχθηκε νέο ΔΣ. Τα νέα μέλη του ΔΣ συνήλθαν χθες στα γραφεία της ομάδας και συγκροτήθηκαν σε σώμα. Πρόεδρος ο Γιάννης Τσάτσος, Α’ αντιπρόεδρος ο Χαράλαμπος Τσαρέλας, Β’ αντιπρόεδρος ο Γεώργιος Καρακανάς, Γραμματέας ο Δημήτριος Μπαρτζώκας, Ταμίας ο Γιάννης Τερλεξής, Υπεύθυνος Υλικού ο Νικόλαος Παλέντζας, Γενικός Αρχηγός ο Στέφανος Σακαβάλας, και μέλη ο Αποστόλης Μπαμίχας, ο Θανάσης Πλήκας, ο Ευθύμιος Μητράκης και ο Παναγιώτης Βαλιανάτος.
Μετά την διοικητική ηρεμία που επήλθε, αμέσως ανανεώθηκε ο συνεργασία με τον προπονητή Κωνσταντίνο Τουρσούγκα, ο οποίος ανέλαβε στο δεύτερο μισό της περσινής περιόδου και συνεχίζει και την φετινή χρονιά. Η προετοιμασία της ομάδας θα ξεκινήσει την Δευτέρα 10 Αυγούστου στο στάδιο Βασδέκειο και καλούνται όλοι οι αθλητές της ομάδας να βρίσκονται 4.30 μ.μ. στο γήπεδο προκειμένου να τους δοθεί αθλητικό υλικό, να ενημερωθούν για το πρόγραμμα της προετοιμασίας και να πραγματοποιηθεί η πρώτη προπόνηση της φετινής χρονιάς μετά την απραξία πέντε μηνών. Τέλος, ευχόμαστε υγεία σε όλους και καλή ποδοσφαιρική χρονιά».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις