Με 35 ομάδες τα πρωταθλήματα της ΕΠΣΘ

Τριανταπέντε είναι οι ομάδες που δήλωσαν συμμετοχή στα φετινά πρωταθλήματα της ΕΠΣ Θεσσαλίας, τα οποία αρχίζουν το Σαββατοκύριακο 12-13 Σεπτεμβρίου, ενώ μία εβδομάδα νωρίτερα (5-6 Σεπτεμβρίου) θα έχουμε τους πρώτους αγώνες για το Κύπελλο.
Όπως έχει ανακοινώσει η Ένωση, μόνο για φέτος οι κατηγορίες στα πρωταθλήματά της θα είναι δύο, με την Α’ να αποτελείται από 16 ομάδες, ενώ οι υπόλοιπες 19 θα παίξουν στην Β’ κατηγορία.
H Δάφνη κατάφερε να δηλώσει συμμετοχή την ύστατη ώρα και έτσι από την Α’ τοπική απουσιάζει μόνο το Αθλητικό Κολέγιο της Νίκης, με την 5η της περσινής Β’ ΕΠΣΘ Μακρινίτσα να ανεβαίνει στην μεγάλη κατηγορία.
Στη Β’ τοπική δεν δήλωσαν συμμετοχή ο Νέος Μαγνησιακός (ώστε να μην τεθεί αντίπαλος του Μαγνησιακού), η Σκόπελος και ο Α.Σ. Δημητριάς. Ωστόσο, έχουμε την επανεμφάνιση των Νέων Αθλητών Νίκης, του Α.Ο. Άνω Λεχωνίων, των Μικροθηβών και του Ηρακλή Αγίων Θεοδώρων, ενώ το σωματείο Νέοι Αγίας Άννας (πρόκειται για τη θυγατρική της Αγίας Άννας) θα κάνει την παρθενική του εμφάνιση σε πρωτάθλημα.

Αναλυτικά, οι σύλλογοι που δήλωσαν συμμετοχή στα πρωταθλήματα:
Α’ ΕΠΣΘ: Ρήγας Φεραίος, Αίας Σούρπης, Σαρακηνός, Πρωτεσίλαος Πτελεού, Τοξότης, Αγία Άννα, Ακρόπολη Σέσκλου, Σκιάθος, Α.Ε. 2002, Αγία Παρασκευή, Δάφνη, Πύρασος, Α.Σ. Αγχίαλος/Φθιώτιδες Θήβες, Αστέρας Ριζομύλου, Μυρμιδόνες Πλατάνου, Μακρινίτσα.
Β’ ΕΠΣΘ: Ιάσων Άλλης Μεριάς, Νηλέας, Πανιώνιος, Μαγνησιακός, Άνθιμος Γαζής Μηλεών, Πηλέας, Ελευθεριακός, Απόλλων Καναλίων, ΑΠΟΒ, Κένταυρος Νοτίου Πηλίου, Ερμής, Άθλος Αλμυρού, Α.Ε. Διμηνίου, Αχιλλέας Αχιλλείου, Μικροθήβες,
Ηρακλής Αγίων Θεοδώρων, Νέοι Αθλητές Νίκης, Α.Ο. Άνω Λεχωνίων, Νέοι Αγίας Άννας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις