Επιστροφή στις νίκες για Λαμία

Την δεύτερή της νίκη στο πρωτάθλημα της Football League πέτυχε η Λαμία που κέρδισε με 2-1 εντός έδρας την Καλλιθέα στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής. Η ομάδα του Γιώργου Βαζάκα επέστρεψε στις νίκες έπειτα από πέντε αγωνιστικές και ήταν εκείνη η οποία μπήκε δυνατά στα πρώτα λεπτά του αγώνα. Μόλις στο 23΄ είχε την πρώτη της καλή στιγμή στον αγώνα με το σουτ του Καραλή να αποκρούεται με τις γροθιές από τον Κατσούλη.

Από το σημείο εκείνο και μέχρι το φινάλε του ημιχρόνου υπήρξαν τρεις ακόμα αξιόλογες φάσεις προκειμένου να επιτευχτεί κάποιο γκολ , χωρίς τελικά αυτό να συμβεί όλες για τους φιλοξενούμενους. Στο 28΄ σουτ του Μπέλη πέρασε ελάχιστα άουτ από την εστία του Ρίζου, στο 39΄ εκτέλεση φάουλ του ίδιου παίκτη αποκρούστηκε σε κόρνερ από τον γκολκίπερ της ομάδας της Φθιώτιδας, ενώ την ίδια κατάληξη είχε και το σουτ του Αρναρέλλη στο 45΄, με το υπάρχον σκορ να μένει ως έχει μέχρι το φινάλε του ημιχρόνου. Στην επανάληψη και πιο συγκεκριμένα στο 48΄ το συγκρότημα του Νίκου Παντελή ήταν εκείνο το οποίο κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ χάρη σε σουτ του Λουκάνοβιτς.

Το γκολ αυτό αφύπνισε την ομάδα της Λαμία που στο 53΄ έφερε το ματς στα ίσα με κεφαλιά του Καραγιάνη. Από το σημείο εκείνο και μετά ο ρυθμός του αγώνα άνοιξε με τις δύο ομάδες να εντείνουν τις προσπάθειες τους προκειμένου να φτάσουν στο 2-1. Αυτό θα μπορούσαν να το έχουν επιτύχει στο 57΄ οι γηπεδούχοι ο Καραγιάννης όμως δεν κατάφερε να χρηστεί σκόρερ για δεύτερη φορά στο παιχνίδι. Αυτό το οποίο δεν κατάφερε το στερεοελλαδίτικο συγκρότημα σε εκείνο το χρονικό σημείο του αγώνα, το πέτυχε στο 73΄ με το σουτ του Πίντο, διαμορφώνοντας με τον τρόπο αυτό το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

ΛΑΜΙΑ (Γιώργος Βαζάκας): Ρίζος, Τσαμούρης, Λεάντρο, Κοτσώνης, Ζουλιώτης, Σιλιγαρδάκης, Καραγιάννης (86′ Κοντέων), Σερζίνιο, Ν’ Γκουέμ (55′ Τζόκιτς), Καραλής (74′ Νατσιόπουλος), Πίντο.

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Νίκος Παντέλης): Κατσούλης, Τσώνης, Πίκολο, Παγώνης, Ρουσάκης, Αρναρέλλης (65′ Μασένα), Τεγούσης (77′ Κατσικογιάννης), Σταύρου, Μπέλης (83′ Προκς), Φράγκος, Λουκάνοβιτς.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις